Havens blomster lige nu

Sommerstyles til Gro

REKLAMEbabyfrydBlomstret bluse HER / Buksedragt blomster HER / Stribet kjole HER /  Buksedragt HER / Kjole med hunde HER / Blomstret kjole HER /Leo buksedragt HERBadedragt HER /Buksedragt med hjerter HER

Man må sige at sommeren er over os. Hold da fest et skønt vejr vi har! Solens varme stråler kom lidt bag på mig, hvorfor jeg var pænt bagud med ungernes sommergarderober. De er vokset pænt meget siden sidste år, så de kunne desværre ikke genbruge som de ellers plejer – hvis det altså så nogenlunde ordentlig ud efter en tur i SFO 😉

image

Men jeg måtte ud og spendere og har (udover nogle super fine og billige styles i H&M) fundet lidt lækkerier til Gro.

Den dueblå buksedragt har hun boet i siden hun fik den sidste weekend – den er så lækker for hende at have på og nem at tage af og på. Derfor måtte jeg ud og finde en buksedragt mere og valget faldt på denne med hjerter – så cute til hende. Hun skal dog lige ha hjælp med at knappe den. Jeg tror også hun må eje den blomstrede på collagen da den ser skøn og luftig ud – og den høje temperatur forsætter jo 🙂

image

Det nye blå porcelæn print fra Molo er SÅ fint synes jeg og jeg måtte eje den fine peplon t-shirt da jeg så den! Det snit er så fint til hende og giver hende lidt fylde når hun ellers er så slank. (Hun har arvet sin fars gener 😉 )

Badedragten fra Marmar er nok den smukkeste hun nogensinde har haft. Elsker flæsedetajen samt lukningen bagpå – og Gro er også vild med den. Hun elsker blå! Det er nok det stykke tøj hun har haft mest på de sidste 14 dage da badebassinet bliver brugt pænt meget! Skønt!

Hundekjolen kastede hun sin kærlighed på sidste weekend da vi var ude at shoppe. Desværre var den der ikke i hendes størrelse men søde Anja fra Babyfryd, som også holder til her i Frederikssund, skaffede den hjem til os og hun blev ovenud lykkelig da vi hentede den forleden 🙂

Nu er der snart udsalg, så mon ikke der kan blive klikket lidt mere sommertøj hjem der?

Det håber jeg 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havens blomster lige nu