Gys og Gru i LEGOLAND

En lille snert af jul…

fullsizerender-24


J U L E G R I S


Man må godt glæde sig en lille smule til jul ik’? I går var der kun 75 dage til juleaften, men julehyggen begynder jo lææææænge før det. Faktisk er jeg større fan af resten af december måned, end juleaften. Julehyggen, klippeklistren, gløgg, konfekt, bagning med ungerne, oppyntning, julekalender samt stearinlys for bare at nævne noget af det jeg elsker allermest ved julen. Jeg har en masse gammel pynt, som kommer frem hvert år – men jeg holder også øje hvert år, om der er kommet noget nyt og spændende som jeg bare MÅ eje.fullsizerender-26 fullsizerender-27 fullsizerender-29Jeg er allerede her i oktober måned, i forbindelse med noget tøjshopping til ungerne, kommet til at købe lidt fint pynt samt en julestjerne jeg bare ikke kunne leve uden. Ellos har en masse fint pynt – utroligt som jeg opdager nye fine ting hos dem, hver gang jeg shopper! Jeg har købt disse fine ophæng som I ser på billederne herover, og de er virkelig smukke og så var jeg også lun på nogle sjove lysskilte de havde – men dem kan jeg se er udsolgt pt. men de kommer nok igen. Julepynten fra Day Home er også ret lækker – især velourophængene og den lille klokke har jeg et lille crush på…allfullsizerender-25fullsizerender-28Jeg glæder mig også til at få min adventskrans* op igen, som I ser på billedet herunder. Ligesom Ferm Living har gjort her, så tror jeg også at jeg vil hænge lidt små (snyde)gaver på – jeg synes det ser underskønt ud!20_5569På arbejdet har vi købt en forfærdelig masse fint pynt hjem, som lige er min stil. Jeg er nok nødt til at eje en af hver… Se lige det fine nostalgiske julepynt her*.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gys og Gru i LEGOLAND