Favoritbøger i ørene + 30 dages gratis Mofibo

September planer


Smukke, solrige september

Den første uge af september er allerede snart så småt ved at rinde ud. Og hvilken smuk start på september og dermed efteråret vi har fået. Lunt, solrigt og mildt med temperaturer på +20 grader. Så kan vi vist ikke bede om mere –  og det må vi huske på når regnen kommer senere i dag. Det lover de i hvertfald heroppe.

September måned har allerede været en begivenhedsrig måned for mig, selvom vi endnu ikke har overstået den første uge. Spændende ting og sager sker der, og en ret så – for mig stor (for andre lille og banal) – ting har jeg fået sat punktum på. Noget jeg aldrig troede skulle lade sig gøre for mit vedkommende. Mere om det, når jeg har fået fortalt de nærmeste nyheden <3 Kim har stort set ikke vært hjemme hele ugen, og næste uge ser vi heller ikke meget til ham, men så hygger vi andre heldigvis, og resten af måneden ser dejlig ud når jeg tager et kig ned af kalenderen – og det er jo altid rart når man tager hul på en ny måned.

Må september være god ved dig <3

I løbet af efterårets første måned skal vi bl.a:

 • Have styr på det sidste i stuen. Gerne en lænestol eller to skal på plads, en lun plaid mere samt et par lamper så der er lys nok i mørket. Og så noget på væggene. Men det tvivler jeg på at vi når (læs: stadig meget uenige) Men så dejligt at der allerede er sket lidt herinde – en rar fornemmelse i maven
 • Til tapas & bobler med skønne skønne mennesker (eller jeg skal). Vi skal være hos allersødeste Michala som vi plejer og jeg glæder mig!
 • Ligesom Gro har fået “nyt” værelse, skal der ske lidt inde hos Harald også. Jeg skal have malet en væg, han skal have en ny seng og lavet lidt hygge. Og måske noget nyt opbevaring. Der skal også lige det sidste på plads inde hos Gro, så de begge går efteråret imøde med en hyggelig base som passer til den alder og de behov de har nu. Gro ønsker sig et lille gulvtæppe – måske jeg skulle få kigget da der er tilbud netop nu lige her
 • Fejre min søde niece Emilie som bliver 4 år. Stor pige nu som bliver storesøster senere på året <3
 • I biografen og se Vildheks filmen. Shit vi glæder os. Gro er for lille, så det er Harald og jeg der skal afsted med en kammerat fra skolen som vi også var i teatret med og se stykket om Vildheks. De bøger kan varmt anbefales som jeg også har nævnt så mange gange før.
 • Forældremøder. Så er det den tid på året igen.
 • Hjælpe vores nabo med at male hus. Vi bor på en vej, hvor man hjælper hinanden hvis der er noget man ikke kan selv. Det er helt fantastisk.
 • Få styr på sko og overtøj til ungerne. Mangler primært overtøj heldigvis. Men det er også en dyr post (abe for øjnene) Vi skal i hvertfald have købt termostøvler* snart inden de er udsolgt i deres størrelser. Eller det er nok mest Gro der skal have. Harald er skisme blevet så stor… I kan se mine favoritter til pigerne i indlægget her hvis du mangler inspiration.
 • Hoppe i lækker lune striktrøjer og cardigans – eeeeelsker strik, og har investeret i et par lækre styles eller 5 i år til mig selv. Bla. fra Aiayu og Et-Tu.
 • Måske nyde synet af Gro i hendes nye skønne huer hun har fået af Huttelihut* hvis det bliver koldt nok – ej men de er for lækre altså! Se lige den med ører – og selvom hun bliver 9 til december var hun HELT FORELSKET i den. Og den lækre brune fra Et-Tu tror jeg Harald og jeg skal slås om. Tusind tak for dem <3
 • Bage en masse skønne kager. Især denne æblekage er SKØN, skovbærkagen som er Haralds yndlings ligesom man aldrig går fejl af disse kanelsnurrer til en kop the eller varm chokolade når der skal efterårshygges. Ahh glæder mig allerede.
 • Lytte til en masse lydbøger under en lun plaid – fik du set dette indlæg med en rabatkode så du også kan lytte til Mofibo?
 • Finde min elskede termojakke* frem. Det er alligevel lidt koldt om morgenen når vi cykler…
 • Sætte forårsløg i haven, så der kommer en masse nyt liv op når vi når til foråret 2019

 

Og sikkert en masse andre dejlige ting <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritbøger i ørene + 30 dages gratis Mofibo