Velkommen forår

Mandagsønsker

1 Sød rosa maxikjole* / 2 Fine øreringe* / 3 Skøn ferskenfarvet maxikjole / 4 Sød badedragt med kirsebær / 5 Lækkert sengetøj / 6 Skøn taske* / 7 Feminin skjorte* / 8 Lækkert basistop* / 9 Fine sandaler / 10 Smukkeste ring / 11 Luksus papirkurv / 12 Fin nederdel* / 13 Cool cover / 14 Fine sneakers /15 Søde gummistøvler / 16 Lækker plaid / 17 Skøn sweatshirt

Stilhed og (tilsyneladende) lyserøde drømme

Jeg er klar over at der er lidt langt mellem indlæggene her på bloggen – og jeg beklager til jer der går forgæves, og endnu engang får klikket jer ind til et relativt tomt domæne. Det er slet ikke med vilje – det er bare som om at tiden den flyver fra mig lige for tiden, og jeg når ikke liiiige alt det jeg havde planlagt. Jeg sørger dog for at få lavet de her mandagsønsker, da I er mange som læser med på netop de indlæg, og efterspørger dem hvis de er forsinkede. Mega dejligt altså!

Men jeg lover at der nok skal komme lidt mere kød på – jeg er igang med at øve mig i, at strukture min tid lidt bedre… Men Rom blev heller ikke bygget på en dag vel? Der sker dejlige ting ude i den virkelige verden, og det har bare førsteprioritet pt – det håber jeg I forstår <3

Aldrig gå ned på kjoler…

MEN som sagt så skal I ikke snydes for ugens mandagsønsker – jeg har tilsyneladende et crush (endnu engang) på farven lyserød når man kaster et blik på ugens collage. Men det er nu også en ualmindeligt lækker nuance hvis jeg selv skal sige det 😉

Jeg har en ting for maxikjoler – det må jeg nok ærligt indrømme. Og selvom jeg (stor)forkælede mig med den smukke blomstrede fra sidste uges indlæg, så er der to mere på ugens ønsker. De er bare SÅ pæne begge to synes jeg. Den ene i en rosa farve*, og den anden lidt mere peachy. Jeg er ikke udstyrret med ben til korte kjoler, og derfor kaster jeg altid min kærlighed på lange kjoler og nederdele. Så lidt lovligt er det vel næsten…

Udover kjolerne, er jeg smask forelsket i denne fine ring! Lige siden jeg så den på Instagram for et par uger siden, vidste jeg at den måtte på min ønskeliste, og så drømmer jeg også lidt om de fine sneakers. Ret fine i farverne synes jeg, og cool både til jeans og maxikjoler for et mere casual look.

Suk. Hvorfor er man ikke milionær…

Pssst! Mangler du en god stram top under skjorter og løse bluser, så tjek denne* ud. Jeg ELSKER min, og må have fat i en mere, da den anden er til vask konstant. Elsker lige at have noget stramt på til at holde ind på den løse hud indenunder 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen forår