I CARE - støt et godt formål

Mandagsønsker

1 Fin stribet skjortekjole/ 2 Smuk hvid skjorte / 3 Sjov taske / 4 Sød stribet kjole med knapper / 5 Fine øreringe med musling / 6 Lækker stribet pude / 7 Yndlings parfumen / 8 Solgul løs kjole* / 9 Fed taske / 10 Musthave hængekurv* / 11 Stribet maxikjole / 12 Skøn nederdel / 13 Smukt håndklæde / 14 Pæn nederdel med prikker /15 Lækkert sengetæppe / 16 Skøn stråhat / 17 Bålfad til haven

Sunshine – Sunshine Reggae

Kan man andet end at drømme sig til sol, sommer og bare tæer når man tager et kig ud af vinduet hvor både hagl, regn og blæst har overtaget? Nej vel. Selvom jeg ELSKER at der kommer vand til haven, så er det altså liiiige i overkanten at maj måned er kold, at jeg fryser så megetpå cyklen om morgenen at jeg nærmest har lyst til at hoppe i min flyverdragt samt tilhørende vanter. Men mon ikke det vender snart igen – det håber jeg – for jeg vil sååå gerne kunne hoppe i sommertøjet og flytte ud på terrassen.

Og bare for ligesom at statuere et eksempel overfor vejrguderne, så har jeg (næsten) kun fundet fine sommergule items til ugens mandagsønsker. Så kan de lære det kan de 😉 At jeg også er en anelse lun på den fine gule farve lige for tiden, har måske også lidt med det at gøre. Gul har ellers aldrig været min farve, men den kan altså et eller andet lige for tiden… Måske er det mig der er ved at blive så gammel, så min smag helt har ændret sig?

Jeg siger bare en af hver tak!

Andre på linien der er vild med gul?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Gitte

  Jeg er også pludselig blevet helt vil med gul, og jeg har ikke haft et eneste stykke gult tøj i mange år 💛 Lige nu har jeg kig på en gul Skjortekjole fra H&M, det ender nok med den bliver klikket hjem.
  Parfumen i din collage er jeg den heldige ejer af, den dufter simpelthen så dejligt og holder dagen lang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Dejligt at høre at der er andre end mig der er blevet bidt af den gule nuance 🙂 og der er så meget fint lige for tiden altså! Jeg har også parfumen – men kun som en lille taske udgave. Ønsker mig den store <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I CARE - støt et godt formål