Weekendhilsen

Mandagsønsker

1 Sød stribet skjorte / 2 Fede sandaler / 3 Fin og feminin kjole / 4 Blød stribet skjorte5 Cool brede jeans / 6 Lang skjorte i øko bomuld / 7 Lækker ny solcreme / 8 Fede billige jeans* / 9 Sød stribet nederdel / 10 Gule sandaler / 11 Skøn kjole med flæser / 12 Rosa sandaler / 13 Lækker badekåbe / 14 FRIENDS puslespil / 15 Fed lampe* / 16 Smuk blomstret maxikjole / 17 Sød t-shirt med puf / 18 fine solbriller* / 19 Fin rumdeler / 20 Fede vidde bukser /21 Plejende olie til håret / 22 flot knage/greb*

Mandagsønsker & endnu en uge hjemme

Så ramte vi mandag endnu engang, og har dermed (næsten) taget hul på 3. uge af corona karantænen. Som tiden dog flyver når man er “lukket inde” derhjemme haha.

Hverdagen forstætter stort set som den plejer – vi er bare alle fire hjemme hele tiden, og vi fundet en god rytme herhjemme. Ungerne er super gode til at lave deres ting samt til at respektere at vi voksne arbejder, og venter tålmodigt på at få hjælp med lektier, hvis vi lige “sidder” i møde eller har noget arbejde der ikke kan vente. Og så hygger vi sammen når vi alle har fri, og gør også lidt ekstra ud af aftenerne i disse tider. Og spiser nok – som så mange andre – lidt for mange søde sager. Men hey – lidt godt skal der altså til i disse tider… Så må sommertøjet købes en størrelse større haha.

Ugens mandagsønsker byder på fine forårssager nu solen skinner så smukt. De fleste ting kan bruges både her nu, samt til sommer når det bliver varmere. Jeg sukker især lidt efter nye jeans. Både de løse her, samt disse*, som både er virkelig billige og fine i farven. Tilsat en lang løs og fed skjorte (denne er min musthave i år), en kjole som denne udover og et par sandaler, så er man godt kørende til hverdagsbrug 🙂  Og så har jeg jo en ting for blomstrede maxikjoler, og har fundet endnu en skøn (og til at betale) en af slagsen!

Den hvide lampe har jeg et godt øje til. Den ville være fin i min reol ved hjemmekontoret, og vil give et friskt pust – lys kan man altid bruge ik’… Og rumdeleren her er ret fed. Den ville Gro elske inde på sit værelse, til at skærme sengen af med – og den er på tilbud 🙂

Jeg drømmer også om at prøve Karmamejus nye skønne solcreme der består af bæredygtige, økologiske og koralvenlige ingredienser – solen er super skarp lige nu, så man skal huske at beskytte sig!

Ja drømme og mandagsønsker er der nok af – må I få en SKØN uge hjemme i sikkerhed, og til jer der skal ud i samfundet og passe jeres pligter, pas på jer selv <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen