10 facts fra min veninde om mig

Mandagsønsker

1 Stribet top/ 2 Miljøvenlig neglelak* / 3 Regnfrakke / 4 Smuk gul kjole* / 5 Stribet nederdel 6 Fin kasket / 7 Bog til hængekøjen / 8 Sneakers (spar 40%) / 9 Hoodie (spar 40%) / 10 Løse jeans / 11 Fint spænde / 12 Strik (billig flere farver) / 13 Blomstret kjole* 

Pause

10 dages stilhed – det beklager jeg. Det var slet ikke min mening, men siden vi landede fra Sicilien tirsdag nat har jeg bare været helt bombet. Op og arbejde både onsdag, torsdag og fredag (lige fra pool til kontor 😉 ), tømme kuffert og vaske læssevis af tøj lørdag, ud at købe sofa, have gæster og i går søndag var jeg flad. Helt flad. Orkede kun lige at vaske lidt mere tøj og nusse lidt i haven, som ser så umådelig trist ud grundet tørken. Øv altså.

Og nu sidder jeg så her mandag formiddag og nyder roen. Kim er taget på arbejde, ferien er slut i første omgang for hans vedkommende, Gro er på ferie hos mormor og morfar og Harald spiller Playstation på værelset. Og så var det, at tiden var til at smutte forbi domænet her – ih hvor har jeg savnet at kigge forbi.

Flere af jer har spurgt til vores Sicilien tur, og om jeg vil skrive lidt om øen – det kan I tro. Jeg  prøver at nå det denne uge, ellers bliver det starten af næste det lover jeg. I morgen skal I høre om et genialt koncept når man skal have gæster, og man ikke helt selv orker at stå i køkkenet hele dagen – men i dag, ja der tror jeg at vi snupper en omgang mandagsønsker. Det må være på sin plads! Her hvor jeg sidder, er det nemlig også lidt overskyet for engangsskyld, og så er det lige på sin plads at læne sig tilbage og drømme om lidt mandags forkælelse <3

Mandagsønsker – sommerhus style

Om et par uger drager vi i sommerhus med mine forældre og min søster, og jeg glæder mig helt vildt! Faktisk meget rart at have forskudt ferie, så har man noget at glæde sig til.

Helt ned i gear, hygge, spil, god mad og forhåbentlig forsat godt vejr så vi kan bade – det bliver så godt.

Jeg tænker at pakke praktisk med jeans, strik, Shangies og sneakers – men også et par kjoler må gerne komme med så man kan se lidt sommerfin ud. Jeg drømmer helt vildt om denne gule sag* – wau! Måske mine fødselsdagspenge skal bruges på den. Det stribede sæt er også ret sommerlækkert, ligesom de ferskenfarvede sneakers er cute  – og tilmed med 40% rabat! Jeg er vild med de fine neglelakker fra Nailberry*, som ikke er testet på dyr og er gode for miljøet og samtidig super smukke! Måske sådan en skal med, så neglene kan piftes op om aftenen når ungerne sover?

Og bøger ej at forglemme er selvfølgelig musthave i tasken. Jeg er vild med bogen Som stjerner på himlen som jeg læste i Sicilien, og derfor vil jeg læse bogen På kant med livet af samme forfatter. Jeg er så heldig at have modtaget begge i anmeldereksemplar og de kan varmt anbefales – eller jeg har kun læst den ene endnu selvfølgelig 🙂

Rigtig dejlig mandag derude – det er dejligt at være tilbage!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts fra min veninde om mig