Bare os to

Mandagsønsker

1 Fin poster / 2 Sød løs kjole / 3 Cool sommertaske / 4 Lækker strik (40% rabat) / 5 Pæn t-shirt / 6 Fede solbriller (budget) / 7 Cool sneakers/ 8 Smuk og enkelt billede / 9 Feminin kort skjorte / 10 Yndlings jeans / 11 Smuk blomstret kjole* / 12 Fin rosa sommerkjole / 13 Søde silke nederdel / 14 Kagerulle* i marmor / 15 Pænt og praktisk håndklædestativ / 16 Økologiske karklude / 17 Fineste lampe (tilbud)* / 18 Yndig cremefarvet kjole / 19 Lækkert forklæde i øko bomuld 

Hej mandag

Hold nu fast en dejlig weekend vi har haft. Omend den har været temmelig lun – men shit det har været lækkert! Kim og jeg, har jo som jeg skrev om her, haft børnefri weekend, og det har været ubeskriveligt fantastisk! Selvom de små kærligshedvæsener betyder mere end noget andet for os begge, så har det alligevel været rart at have nogle døgn for os selv for engangsskyld. Vi har stornydt det! Ikke at skulle lave mad til nogle bestemte tidspunkter, ikke putte børn, ikke stå op om natten, ikke underholde eller noget. Bare at være OS. Det kan varmt anbefales <3

Nuvel, så blev det alt for hurtigt mandag, og selvom det kun er ungerne der har sommerferie indtil videre, så er det ligesom om at feriestemningen er begyndt så småt at indfinde sig. Nu skal jeg lige afsted på arbejde et par dage, og der står den så på klub for de unge mennesker, og så ordner jeg resten hjemmefra resten af ugen. Selvom det er godt for haven, så håber jeg at det gode sommervejr vender tilbage, så vi igen kan komme på stranden – det er altså en af de ting jeg elsker at ved at bo netop her. Dejligt tæt på vandet! Jeg har fået løbet en del på det sidste, utroligt nok har jeg løbet hurtigere i varmen – så dejligt igen at få lidt kilometer i benene, og mærke formen blive bedre og bedre. Måske det sker at jeg bliver strammet lidt op inden jeg rammer de 40 om et par år haha 😉

Ugens fristelser

Nå, lad os komme igang med det det jo egentlig handler om denne mandag her lige på falderebet. Kl. er 23.34 i skrivende stund – har haft liiidt travlt i dag. Men nu er ugens mandagsønsker klar til jer – både lidt til garderoben og boligen denne uge. Jeg er vild med nummer 2 og 9 – stod og kiggede på dem forleden, og de er virkelig pæne irl. og så er der noget ved den blomstrede kjole* jeg er lidt pjattet med. Og så så jeg lige at denne klassiker af en lampe* er på tilbud – den drømmer jeg lidt om i soveværelset – den er SÅ pæn!

Da vi var på spa i weeekenden, stod der nogle håndklædestativer som dette dernede, og de var vildt fede. Tænker at sådan et godt kunne bo på badeværelset – måske til træningstøj? Og en sidste ting jeg vil fremhæve er de fine solbriller – ret cool ik? Og en god pris!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare os to