Nemt, grønt & bekvemt i disse tider

Mandagsønsker

Annonce for OMODA.dk

1 Smuk kjole / 2 Fin vase* / 3 Soyalys med en snert af jul / 4 Lækker vest* / 5 Smukke stilletter med tyl / 6 Blød hoodie / 7 Bløde sweatpants / 8 Lækre skindbukser / 9 Casual kort jakke / 10 Fin lilla sweat / 11 Cool Dr. martens støvler / 12 Blød bæredygtig plaid / 13 Fin glimmerkjole* / 14 Sød glimmertop / 15 Fede mom jeans med elastik i taljen / 16 Sød ørering* / 17 Lilla træningstøj / 18 Smukkeste lyseblå stiletter med perler / 19 Fin skål* / 20 Bløde vidde bukser / 21 Roman til ferien / 22 Smuk kjole med palietter

Juleferie, glimmerdrømme & andre fristelser

Årets sidste mandagsønsker – og så på en lillejuleaften!

Ja ja I know at det ikke er mandag i dag, men jeg var lige (som sædvanlig) lidt sen på den – og synes efterhånden ikke at disse indlæg kan hedde andet end mandagsønsker haha.

Jeg havde egentlig ikke tænkt at der skulle komme flere indlæg som disse i år, fordi jeg simpelthen har haft så travlt, så de har været nedprioriteret som alt andet herinde. Men da jeg så viste nogle fine glimmer kjoler først på ugen samt nogle forfærdeligt fine stiletter, flød mine beskeder over på Instagram, og tænkte derfor at I nok godt lige kunne klare et bette indlæg, og jeg hyggede mig med at lave det i aftes mens jeg så (endnu) en julefilm.

I dag har jeg som den sidste herhjemme sidste arbejdsdag inden juleferien – altså sådan ish – der skal jo liiiiige kigges en smule forbi de sociale medier, når man nu laver det jeg laver både rent arbejdsmæssigt og privat. Kan jo slet heller ikke lade være må jeg indrømme 😉 Men ellers så står den på ferie for os alle 4 efter i dag, og det bliver dejligt. Glæder mig til at sove længe, gå nogle lange ture, spille en masse spil, spise (endnu flere) julesmåkager, og i det hele taget bare lave ingenting. Så godt som jeg nu kan finde ud af det altså.

På collagen finder I de fine glimmer kjoler jeg før nævnte samt de fine stiletter. Tror behovet for glimmer, tyk og høje hæle er større end nogensinde for mig, fordi vi er i disse tider vi er i. Ikke at jeg normalt er den store festabe nuvel, men det er nok mere tanken om, at man ikke kan komme ud og føjte hvis man nu ville haha. Jeg er en sucker for fine kjoler og i særdeleshed fine stiletter som I ved. Jeg er helt syg med især de lyseblå! Faldt også over denne fine kjole – emmer af forår og sommer…

Ovre i den helt anden boldgade, kunne jeg godt bruge et par mere casual støvler til hverdagsbrug.  Gerne et par Dr. Martens som Dr. martens støvler  – er lidt vild med det look de har i lak, og ville passe så fint til både jeans og kjole. Dr. Martens er jo en tidløs klassiker og har været det i maaaaange år indenfor sko- og støvlebrancen, uanset om du er ung eller gammel. Hos Omoda.dk finder du et stort udvalg – også til gode priser.

Ellers har jeg bl.a fundet lidt blødt homewear frem, fint træningstøj samt lidt til boligen. Jakken her overvejer jeg at købe til mine powerwalks – det ser så ivrigt ud i min vinterjakke nemlig haha men er altså for koldt i min almindelige løbejakke…

Jeg har haft lidt svært ved at ønske mig noget til jul synes jeg. Det er jeg aldrig så god til – men så er det jo godt at man kan finde lidt inspiration ved disse indlæg. Nu har jeg i hvertfald lidt jeg drømmer om. Man skal jo også forkæle sig selv lidt engang i mellem…

Pas på jer selv og rigtig glædelig jul <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt, grønt & bekvemt i disse tider