En snert af Marokko i soveværelset

Mandagsønsker

1 Smuk kjole / 2 Bæredygtig tøjvask / 3 Sød body / 4 Fine solbriller / 5 Pænt glas/vase* 6 Skøn badedragt / 7 Fine og billige t-shirts / 8 Musthave musling / 9Yndige perlespænder*10 Fine gule stilletter / 11 Yndlings jeans i ny farve / 12 Stribede fine bukser / 13 Billige gode jeans / 14 Rundt lækkert spisebord* / 15 Fin taske* /16 Cool sneakers 

Feminine og farverige mandagsønsker

Så blev det endnu engang mandag – sidste uge er bare fløjet afsted, og jeg havde helt glemt at det var ferie denne uge. Måske nogle af jer er så heldige at have vinterferie? Herhjemme er det kun ungerne der har ferie men jeg arbejder jo mest hjemmefra så der skal nok blive tid til at hygge lidt ekstra alligevel. Det er virkelig lækkert at have den mulighed. Gro er taget på ferie hos mine forældre på Lolland og nyder det i stor stil, mens Harald er blevet herinde ved os. Vi skal i bio samt en tur i Tivoli med min søster og ellers bare hygge os herhjemme. Måske bage et par kager eller to som skal nydes til en god film i sofaen – hygge <3

Jeg har naturligvis fundet lidt fine ønsker frem som jeg plejer – både lidt tøsede og farverige af slagsen. Jeg er – som alle andre på de sociale medier – faldet pladask for de fine perlespænder*. De er SÅ fine og sidder rigtig godt i håret, ligesom jeg MÅ eje denne skønhed af en musling! Den passer så fint på vores IKEA skab eller imit “nye soveværelse”. Og så er der begyndt at komme de skønneste nyheder fra Ganni – bl.a. denne yndige kjole med både prikker og flæser. Suk den er pæn! Jeg leder efter en kjole til når jeg skal være Gudmor (heldige mig igen igen), og der kunne den godt være et fint bud.

Ellers så byder denne uge på et par farverige indslag med disse stribede bukser og cool røde sneakers. Begge ret fine synes jeg, og en god kontrast til mit måske lidt farveløse garderobeskab…

Og så har vi fået en masse forårsfine t-shirts på arbejdet – en af hver tak!

Det var alt i denne omgang – nu vil jeg sætte tænderne i en hjemmelavet Bounty og en kop te, inden aftensmaden skal i ovnen.

God mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snert af Marokko i soveværelset