Leo love

Woody er flyttet ind!

Jeg har længe været forelsket i Woody reolen fra Hay og var slet ikke i tvivl om at den skulle flytte ind i vores nye hus på et tidspunkt.

Nu lykkedes det og jeg er allerede svært tilfreds med den! For engangs skyld er der noget design både manden og jeg er enige om! Han har altid haft en forkærlighed for træ og jeg er kommet så småt derefter…og nu står den så her og pynter i vores stue.
Det var egentlig meningen at det var mine studiebøger der skulle have plads på den, men ærligt så pynter de ikke ligefrem…
Nu mangler jeg bare lidt nips – drømmer om en lille Milk lampe fra &tradition; og en Tom Dixon stage bare for at nævne lidt;) Med tiden skal der også lidt på væggen ovenover, skal bare lige finde det helt rigtige! 
Men den er jo også smuk i sig selv – synes jeg i hvertfald! 

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo love