Længsel

TIME TO WORKOUT

workout

HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER / 12 HER

reklameny


O N E,  T W O,  T H R E E  G O!


Vi kommer ikke udenom at vi befinder os midt januar, som er måneden hvor træningscentrene er proppet til randen med forventningsfulde mennesker, som alle sveder om kap for at nå deres mål i det nye år.

Jeg selv er også hoppet med på bølgen, dog ikke i et træningscenter. Jeg må nøjes med at piske mig selv på landevejen med løbeskoene spændt på – selvom jeg drømmer om at få råd til at melde mig til en bootcamp hvor jeg bliver pisket 😉

MEN hvis der er noget, som altid hjælper på min motivation for at træne, så er det noget lækkert træningstøj. Mit gamle (ene sæt) er simpelthen så slidt og svedlugten kan ikke vaskes ud længere. Yum 😉

Derfor har jeg fundet lidt forskelligt tøj frem – både til løb, fitness og afslapning – i alle prisklasser. Jeg har allerede købt de fine tights fra H&M og jeg MÅ eje de fine spraglede tights samt gule top  – så fine forårsfarver! Ja jeg kunne faktisk godt tænke mig alt på collagen men det har jeg SLET ikke råd til desværre – ikke lige på en gang i hvertfald. Overvejer dog også den flotte bordeaux sweat. Wau!

Hvad med jer – er i også hoppet med på den sunde januarbølge? Eller er i kloge nok til at bevare den sunde livsstil hele året?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længsel