Turen går til

Waffles + skøn konkurrence

vaflerreklameny


S M A R T  V A F F E L J E R N


Jeg har længe sukket dybt, når man enten en hyggelig weekendmorgen eller søndag eftermiddag er gået på diverse sociale platforme og blevet bombarderet med fine billeder af skønne vafler! Både de mindre sunde, men også de helt klassiske. Mmm!

vafler

Vi har flere gange talt om at NU måtte vi altså få købt det vaffeljern – men er selvfølgelig aldrig kommet videre. Jeg har altid elsket vafler (tror faktisk ikke der er én kage jeg ikke kan lide… Gud jo æbleskiver. Ad!) som barn og ungerne ligeså når vi har fået dem andre steder.

MEN nu er det slut med at nøjes med at lade mundvandet løbe foran skærmen, for nu har jeg omsider fået købt et. Tilmed et vildt smart et hvis jeg selv skal sige det. Eller det siger min mand i hvertfald – for det er ham der fik indviet det her til eftermiddag.

Jeg sad på Ellos og skulle købe en jakke jeg havde haft et godt øje til (mere om den en anden dag) og så dukkede det pludselig op under nyheder under bolig. Vaffeljernet! To fluer med et smæk tænkte jeg og lagde det i kurven sammen med jakken. Er altså fan af et sted som Ellos, hvor man kan få lidt af hvert!

Det smarte ved vores nye vaffeljern er at det er dobbelt – det er da win win! Man kan lave to vafler på en gang og dermed mætte flere sultne munde. Med den alder ungerne har herhjemme og to kageglade voksne, så er det altså svært at følge med i vaffelbagningen 😉 Men med to vafler af gangen, klappede vi i vores små hænder.

Vafler

Jeg har ellers sat mig for et sukkerstop – men jeg måtte altså smage en af mandens vafler, når han tilmed nu tilbød at lave dem fordi jeg er plaget af migræne endnu engang. Tak skat!

Du kan finde vaffeljernet HER – det er vildt smart og tilmed nemt at rengøre.


K O N K U R R E N C E


16835719_1767157566945358_8247332971041811110_o

Pssssst!: Har du forresten set at jeg ovre på Instagram har en lækker konkurrence kørende som slutter i morgen søndag? Vind en smuk halskæde med to Lovetags fra Jane Kønig – ikke dårligt vel! Hop over og vær med.

Rigtig dejlig weekend til jer <3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til