Min store lille pige

Ready to take a swim?

swimwear

HER/ 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER

reklameny

Vi skal jo, som ungerne fortalte i dette indlæg, for første gang ud at rejse sammen alle fire. Turen går til Rom og selvom det er en storbyferie fyldt med oplevelser, så skal vi også bade og slappe af. Vi har valgt et hotel med swimmingpool på taget, så der var mulighed for at få lidt af det hele.

Jeg er derfor begyndt at kigge lidt på badetøj. Selvom jeg på ingen måde lige nu kan se mig selv hoppe i det. (damn you 10 ekstra kilo). Men jeg har alligevel fundet nogle af mine favoritter frem for den danske sommer byder forhåbentlig også på en masse sol og når vi bor så tæt på stranden som vi gør, så er der rig mulighed for at hoppe i badetøjet og bølgen blå.

Jeg er især vild med badedragten bag nummer 6 og har også været inde og prøve den. Den er super flot på! Men jeg kunne også godt være forfalden til nummer 8 som kun koster 299,- . Dog har jeg også et lille crush på den blomstrede nummer 5. Suk. Jeg ved ikke heeeeelt om jeg kommer i en bikini – men den er nu rar at have når man slikker sol i haven – så mon ikke jeg ryger på sådan en også?

Hvis jeg havde små bryster, der sad hvor de skulle så er jeg ret vild med bikinien herunder. Den er ret sjov! Den finder du lige HER

img_6388

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

  • Louise

    4,8 og 9 synes jeg ser lækre ud. Er helt overbevist om at du vil se brand godt ud i dem alle uanset om du er ti kg lettere eller ej. 😘😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Jeg har for nogle uger siden selv købt nr.6, som skal indvies i næste uge i Den blå lagune.
    Hvis du ikke har set det, så er Erbs også lige kommet med en super flot, synes jeg, sort badedragt. (Har set den hos sirup.dk)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mamamaruska

      Uhh lyder ikke dårligt! 🙂
      Den må jeg lige kigge på – tak for tip 🙂

      God tur 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store lille pige