Spar 20% på GANNI nyheder i 48 timer

Vlog: POTS SYNDROM #2 – omgivelserne

Så fik jeg lavet 2. video om POTS syndrom til jer. Det er faktisk ikke helt så nemt og ligetil som jeg havde regnet med. En masse minder og følelser bliver vækket til live og det sætter tankerne igang. Jeg blev lidt følelsesladet til slut i denne video, men har valgt at lade den være som den er og ikke klippe det væk. Det er jo netop derfor det er så svært et emne – og nogle af de følelser i sidder med derude jer der har skrevet.

Videoen er ALT for lang. Jeg ved det godt – men det er så svært at klippe i den med dette emne synes jeg. Jeg har besluttet at give jer den fulde længde, da de af jer der ser videoerne nok ikke har noget imod at se dem til ende. I står måske selv overfor de samme problematikker og følelser som jeg gjorde dengang og så er det måske meget rart bare at kunne sidde og lytte. Hvis i synes det er for langt så er det også helt fair. Jeg vil prøve at cutte det ned næste gang – men det er bare så svært når det er følelser vi snakker om.

Det handler denne gang om hvordan mine omgivelser tog mit sygdomsforløb. Hvordan de reagerede, hvordan jeg selv reagerede og hvordan endte det hele.

Husk endelig at skrive til mig, hvis der er noget jeg skal tage fat på – det gør jeg gerne.

Jeg håber at i tager godt imod mig – det er meget mærkeligt at se sig selv på video og nu fik jeg også lige øje på de 10 kilo der har sneget sig på 😉 Dem kan man ikke skjule på video. Men det er jo en helt anden historie.

Rigtig dejlig dag til dig <3

Hvis du sidder og tænker, hvad er det hun snakker om. Så kan du læse min (lidt lange) historie om hvordan POTS blev til lige HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

5 kommentarer

 • Gunhild

  Virkelig fin video Maria. Jeg blev også rørt, da du blev det. Det viser hvor hårdt et forløb det har været! Jeg kan genkende meget at det du fortæller. Jeg blev selv diagnoseret med cystisk fibrose for nogle år siden. Og har fået meget af det med ‘du ser ikke syg ud’. Mest fra uvidende arbejds kollegaer. Det har såret. Også har jeg følt skyld på hjemmefronten. Havde lige mødt min mand, og han har været med fra starten af. En stor støtte. Men jeg var/er ked af at han forelskede sig i en pige der kun var syg, og måtte indlægges i tid og utid. Det er en længere historie. Jeg er i en bedre situation nu. Jeg er ikke så træt eller har så mange sygedage, mest på grund af at jeg har kortere transport tid til mit arbejde nu, og har mulighed for at arbejde hjemme fra nogle dage om ugen. Også har jeg nu hurtigere maskiner til min medicinering, som også hjælper en stor del. Stort knus til dig og tak for at dele❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malin

  Tack fina du för att du delar med dig. Kram till dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett sørensen

  Hej
  Jeg ville virkelig gerne se dine videoer, men kan ikke få dem frem, kan du hjælpe mig med, hvad jeg skal gøre?
  Hv jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Jeanett,
   jeg har af hensyn til mine børn som er så store nu, så de selv kan gå på nettet, valgt at gøre dem private.

   KH Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på GANNI nyheder i 48 timer