Ugen der kommer #14

Smølfesjov

img_0503Indlægget er sponsoreret af Sony

Harald og Gro er vilde med smølferne! Og det er heldigt for det er jeg også. Nogle gange sidder man altså på pinebænken når man ser tegnefilm enten derhjemme i stuen eller i biografen – men når vi skal se Smølferne så gider jeg godt!

Jeg husker nemlig de små blå mænd med hvide huer fra min egen barndom. Jeg kunne lege i timevis inde på mit værelse, hvor alle de små svampehuse var stillet op, så det lignede hele smølfelandsbyen. Min favoritsmølf var naturligvis Smølfine – men jeg var også ret glad for den babysmølf jeg havde.

Jeg har stadig alle de gamle smølfer og jeg synes, at de er meget sødere end dem man kan erhverve sig i butikkerne nu.

Nu leger ungerne ikke med dem længere – men de nye Smølfefilm er stadig uden tvivl nogle af de film de glæder sig til at se allermest i biografen!

I påskeferien var ungerne og jeg inde for at se det nyeste skud på stammen – og den var rigtig god. Jeg elsker deres humor, den måde de snakker til hinanden på samt musikken.

Et rigtigt smølfeunivers, hvor smølferne smølfer sig dagen lang. La la la la la la – la la la la laaaa!

Derfor vil dette nye virtuelle realitet spil Smurfs Live også være et hit herhjemme! Se i filmen herunder hvor fedt det ser ud!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der kommer #14