12 skønne jakker

Sukkerfri oktober – er du med?

Sukkerfri, kold tyrker, afvænning, detox

Jeg har besluttet at tage en kold tyrker.

Nok er nok, og der må simpelthen ske noget nu, inden det går helt galt. Jeg er gået hen og blevet dybt afhængig af sukker. Simpelthen, og det er faktisk lidt flovt at skrive. Jeg føler mig næsten som en narkoman der bare MÅ have sit fix. Jeg kan ikke handle i Rema uden at spise en chokolade på vej hjem på cyklen. Skildpadde, Yankiebar, Mars – you name it, så er det røget ned! Det samme gælder når jeg går forbi Kvickly nede i byen – Studenterbrødene ligger og kalder på mig i bagerdisken, og inden jeg får set mig om, så grovæder jeg et på vej hjem. Jeg har ej heller ingen problemer med at starte dagen med en pose slik, efter jeg har afleveret ungerne, ligesom kanelgifler, Knoppers eller chokoladekiks ikke overlever længe i skuffen. Ynkeligt men sandt.

Men nu er det nok. Det må det være. Jeg var ellers inde i en god periode, og tabte inden sommer en 3-4 kilo, men nu er jeg røget tilbage i den dårlige vane. Kilomæssigt er der røget 1 enkelt på igen, men jeg mangler stadig 5 før målet er nået – og i det hele taget ønsker jeg bare at få et sundt forhold til mad og et bedre helbred, mere overskud og pænere hud.

Derfor har jeg besluttet at tage en sukkerfri oktober måned, så jeg lige får nulstillet kroppen. Jeg skal simpelthen ud af min sukkerafhængighed – altså det dårlige sukker. Jeg kommer stadig til at spise lidt chokolade i ny og næ – andet vil være urealistisk for mig – men alt det dårlige sukker, usunde e-numre, affaldskager og chokolade som ikke er chokolade, det er no go!

Målet er at få renset ud og få nogle gode vaner med at spise rigtig mad flere gange om dagen. Det er det farlige ved at arbejde hjemme synes jeg – jeg spiser som jeg har lyst, og ingen kan se det. Farligt og dumt. Meget dumt.

Mon nogle af jer derude har lyst til at være med? Jeg starter i morgen mandag d. 1. oktober, og vil så gøre alt for at holde den gående hele måneden, og måske lave en ugestatus hvis der er stemning for det?

Målet er klart at komme af med sukkertrangen, men hvis der skulle ryge et kilo eller to ville det skam heller ikke gøre noget.

Sæt igang!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

10 kommentarer

 • Beate

  En GOD morgenmad og focus på et stabilt blodsukker vil hjælpe dig igennem sukkertrangen..❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Det må være vejen frem – nu skal det være <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan nikke genkendende til ALT, hvad du skriver! Og jeg er med på sukkerfri oktober – også selvom jeg har fødselsdag d. 18/10, den må blive fejret anderledes i år:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Fedt du er med! Og så må du finde på et sundere alternativ til din fødselsdag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Jeg dør helt sikkert… 😂 Jeg er MEGA sukkergris! Men accepterer alligevel denne challenge. 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kanon Challenge og jeg er med 👍🏻 Jeg er lige så afhængig som dig. Og Torben er også med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Fedt 🙂 Men I skal jo også nyde Hawaii 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Ja men det er frugt og grønt og drinks 😍😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Ja men på Hawaii er det frugt og grønt og drinks 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 skønne jakker