Mandagsønsker

Sukkerfri oktober #2

Sukkerfri oktober – anden status

Så gik uge nummer to uden sukker og  jeg er stadig top motiveret og hænger i – også selvom jeg drømmer om bland selv slik om natten 😉 Ej så slemt er det ikke, det er faktisk helt ok at undvære det, for jeg spiser jo stadig lidt chokolade, nødder, bær osv. Jeg kan mærke at det er SÅ godt for min krop at få skåret alle de studenterbrød, træstammer og marsbarer væk. Det gør virkelig godt!

Denne uge har været god, men jeg har været en anelse træt synes jeg. Jeg ikke haft ondt i hovedet som i sidste – mega dejligt – men jeg ikke været så god til at spise så meget som jeg gjorde i sidste uge – altså nogle gode rigtige måltider, hvilket kan mærkes på min energi. Jeg har nemlig bevæget mig temmelig meget – nogle dage mere end 25 tusind skridt, og så er det ikke så smart ikke at få spist noget ordenligt fordi tiden var knap. I stedet har jeg hapset en håndfuld mandler, et æble osv. og det giver ikke helt nok energi – så har været og er stadig lidt mat i sokkeholderne.

Det hænger nok også sammen med at vi har haft travlt herhjemme op til ungernes efterårsferie, og jeg har haft en del arbejde jeg skulle nå sidste uge og sovet skidt et par nætter, og når jeg så bare VILLE have mine skridt og gerne lidt mere til – så har jeg altså været træt. Og det sker faktisk sjældent at jeg er træt, da jeg normalt ikke har brug for så meget søvn. Men engang i mellem, skal det lige indhentes – og det er ved at være nu kan jeg mærke. Jeg kan mærke at min krop trænger til hvile på motionsfronten, så det er nok meget godt at jeg lidt senere på ugen drager mod sommerhus i Sønderjylland – uden løbeskoene tænker jeg.

Min mor har også været på besøg et par dage denne uge også, hvilket resulterede I, at jeg syndede og spiste en Whopper i onsdags, da ungerne synes det er så lækkert at vi flotter os og får det. Det er sjældnent vi køber mad ude nemlig, og derfor synes de det er stort. Ellers har jeg været standhaftig og spist mine snickerskugler og intet andet lækkert.

Jeg er faktisk temmelig stolt af mig selv, når jeg tænker på hvor afhængig jeg var da jeg gik igang med projektet her. Det er så skønt, at kunne sige nej tak, og mærke hvordan min krop får det bedre for hver dag der går – og det var jo en af de ting jeg rigtig gerne ville nå frem til med #sukkefrioktober.

Hvad med jer. Hænger I stadig i derude? I er en del der skriver til mig på Instagram i hvertfald – så hyggeligt. Bliv endelig ved 🙂

Hvis vi kigger på badevægten, så har jeg denne uge tabt 1,1 kilo, og samlet 2,1. Det er jeg rigtig godt tilfreds med – jeg spiser jo stort set almindeligt mad – og meget mere end jeg plejer fordi jeg spiser rigtigt og ikke kun kage… Jeg havde faktisk ikke troet, jeg ville tabe mig, men det virker sørme, og jeg er mega glad!

Lad os snuppe en uge mere ik’- jeg må dog erkende at det nok bliver en anelse svært denne uge tror jeg selvom jeg er meget målrettet. Vi skal nemlig en tur over grænsen… Alle de fristelser Tyskland byder på I ved 😉 Send lige lidt styrke i min retning…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker