Nyt hår i julegave

Julen i glimt

Rigtig glædelig jul!

Jeg har simpelthen prioriteret at have tjekket fuldstændig ud her på domænet, og har derfor ikke nået at ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul – og nu er det hele overstået og et sprit nyt år venter forude. Jeg håber at I alle har haft netop den jul I har ønsket jer uden for meget stress og jag.

Vi stod for at holde juleaften i år, og for første gang skulle vi være værter for Kims forældre. Selvom vi har været sammen i snart 20 år, så har vi aldrig holdt jul for dem heroppe, vi har altid været hjemme hos dem, så det var ret vildt at det var sådan det faldt sig ud denne jul. Det var rigtig hyggeligt, og helt stille og roligt – ligesom jeg drømte om. Hjemmebag, gløgg og Disneys juleshow om eftermiddagen, and, flæskesteg og brune kartofler til middag (vi får kalkun med min familie, så den savnede jeg dog lidt vil jeg indrømme), ris a la mande, mandelgave og dansen om træet, julegaver, juleknas og fyldte maver. Helt efter bogen <3 
Det fine julestel* er en gave fra Kähler, og det er fantastisk fint! Jeg tænker at skrive lidt mere om det en anden dag, men ville blot nævne det da I er mange der har spurgt ind til det. Bestikket er fra Magasin – kan ikke huske hvilket mærke. Lignende guldbestik findes HER

Vi har haft det fineste juletræ, som vi for første gang selv har været ude at fælde og det fyldte hele stuen i ren Fars Fede Juleferie stil – jeg elskede det. Under det lå de dejligste julegaver, hvoraf jeg selv fik mange flere end jeg havde forventet, og de var både hjemmelavede, nyindkøbte og helt perfekte. 

Juledagene har været helt stille og rolige med en enkelt julefrokost hos mine forældre på landet, og ellers har den bare stået på hygge herhjemme. Desværre er jeg ramt af en mavevirus, hvor jeg siden juleaften har boet ude på toilettet stort set. Knap så julehyggeagtigt, men jeg håber at jeg snart er ovenpå igen. Trænger til at komme ud og bevæge mig, og er heller ikke helt på toppen kan jeg mærke. Lidt øv nu vi alle fire forengangsskyld er hjemme sammen.  Nå, nu vil jeg ikke holde på jer mere, jeg ville bare lige ind og vise ansigt, og så glæder jeg mig til at vende tilbage. December har ikke budt på mange indlæg til jer – men det lover jeg, at der nok skal blive lavet om på. Jeg pønser på et indlæg med status på 2018, og drømme for 2019 til jer i hvertfald.

Kram <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår i julegave