Boligfavoritter netop nu

Grundlovs Glimt

Grundlovsdag. Fars dag. Valgdag. Fridag. Onsdag.

Dagen med de mange betegnelser er ved at være slut. En solrig, smuk og temmelig lun dag har det været – og hvor heldigt at sådan et dejligt sommervejr har valgt at falde på netop en dag som i dag, hvor mange har enten en halv eller hel fridag.

Vi har alle fire været hjemme. Ungerne har fri fra skole. Kim fri fra arbejde, og jeg har, undtaget lidt arbjde i formiddag, taget mig en fridag. Det var tiltrængt og rart, og vi har stornydt den. Gro og jeg har været en tur på stranden – lad os bare sige at vi ikke var de eneste med den tanke. Der var sort af mennesker! Men hvor var det dejligt at mærke solens stråler, sandet mellem tæerne og se den lille vandhund hoppe rundt i bølgerne. Kim har været på cykeltur i skoven, Harald hygget hos en kammerat og jeg nusset rundt i haven, hvor årets første pæoner og roser er sprunget ud. Så er det sommer <3

I eftermiddags var Gro til cheer – udendørstræning grundet valget, hvor vi jeg hyggesludrede med en anden sød mor i græsset. Pænt varmt – og jeg har fået liiiiidt (læs meget) røde skuldre trods solcreme. Min hud er blevet noget sart her på mine gamle dage… Andre der oplever det samme?

Harald var til atletik sidst på eftermiddagen – han var pænt kogt da han kom hjem! Krøllerne strittede noget haha. Her til aften løb jeg en lille aftentur udover markerne, hvor jeg fangede de smukke valmuer på billedet øverst. En meget lummer løbetur  – men så rart at være lidt igang igen. Har jo en lille løbetur med Frede på mandag. Eller nu er han jo desværre skadet, så Royal Run må blive uden ham – måske man er heldig at se ham på sidelinien? Og tør man håbe på en royal selfie?

Jeg håber, at I også har fået nydt dagen – i morgen skulle vist også blive noget varm og lummer.

Måske sommeren endelig er kommet?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligfavoritter netop nu