Mandagsønsker

Vores ferieplaner (eller manglende på samme)

På fredag har ungerne sommerferie – det var det skoleår!

6 ugers fri fra skolen kan de se frem til – heldige asener. Men det er så velfortjent med de lange skoledage børnene har nu om stunder. Og til næste skoleår skal Gro ligesom Harald til at have fri kl. 15 flere dage om ugen – den stakkel. Men så er det godt at man har en laaaaang god sommer til at lade batterierne op, spise en masse is og nyde det (forhåbentlig) gode vejr. Tænk hvis det forsætter sådan som vejrguderne har forkælet os den seneste uge – krydser fingre!

Sidste år sad vi i skrivende stund i et fly på vej til Sicilien, som jeg skrev om her – vores første charterferie ever som familie, og ungerne ELSKEDE det!

I år har vi ikke snerten af en ferie i kikkerten – faktisk ved vi SLET ikke hvad vores ferie byder på – og jeg må indrømme at det ikke var helt planlagt at vi sad sådan nu. Det er faktisk lidt uholdbart, ikke at have taget en beslutning om hvad vi skal – men den ene dag har ligesom bare taget den anden, og vi har ikke rigtig kunne kredse os ind på hvad vi gerne vil, eller hvad der var realistisk. Eller jo – ungerne vil gerne et sted med en pool – det har de nævnt adskillige gange. De skulle aldrig have været på den charterferie hihi. Men vi har altså absolut ingenting planlagt – andet end at Kim har taget 2 ugers ferie, og jeg nok kun en enkelt (arbejder så hjemmefra det meste af tiden, så bare rolig til dem der er medlem af morpolitiet, hvis de læser med herinde).

Men jeg føler mig faktisk lidt som en nederen forælder, for at tale de unges sprog. Ikke at kunne fortælle ungerne havd de har i vente, og ikke at kunne gå og glæde sig længe til ferien som vi faktisk alle fire gjorde sidste år. Men sådan ligger landet altså i år – vi er ikke de hurtigste knallerter på havnen haha.

Om det bliver en afbudsrejse til sydens sol (det er stærkt tvivlsomt), en hytte i Norge eller Sverige, sommerhus herhjemme, en storbyferie eller noget helt andet, det må tiden vise. Jeg håber vi finder på noget inden for de næste par uger – hvis der altså er noget tilbage at komme efter 😉

Men Danmark er altså også fantastisk når vejret er godt – ligesom Sverige og Norge også er vidunderlige om sommeren.

Hvis I har nogle tip eller gode forslag, så skriv endelig 🙂

Har I nogle spændende planer?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Annika

  Vi har ‘desværre’ allerede været to uger i Rom her i juni. Vi flyver derned og bor så på campingplads lige uden for byen i lejet ‘telt’ (med både køkken, toilet, bad og aircondition i). På pladsen er der både skønne legepladser, dejligt poolområde, fin restaurant og et virkeligt godt ishus! (Vigtigt!) Udenfor pladsen kører bussen ind til metrostationen og efter en halv times tid kan man stå inde i byen og nyde synet af Colosseum osv. Det er perfekt! Camping Fabolous og vi lejer altid gennem Vacansoleil. Pladsen har shuttle service til lufthavnene i Rom, men jeg synes egentlig taxa er nemmere.

  Alternativt synes jeg, at rejsespejder på facebook har nogle ret gode bud på rejser for tiden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Åh hvor lyder det bare skønt! Vi var selv i Rom forrige år – så fantastisk <3

   Jeg tjekker lige rejsespejder ud 🙂

   Tak for din kommentar, og god sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker