Mandagsønsker

Status på coronakilo #2

3 uger uden sukker

Selvom der blot er gået 3 uger siden projekt “nul sukker indtil 1.juni” gik igang, så tænkte jeg alligevel,  at det var på tide med en lille update. Jeg er jo faktisk allerede halvvejs i mit projekt – i første omgang i hvertfald og så skal der laves en ny plan. Nu skal jeg bare lige vise min bedre halvdel at jeg godt kan undvære sukker i 6 uger – tror slet ikke jeg fik fortalt at vi har væddet 1000,- ? Så meget tiltro har han til min rygrad haha – men han bliver gjort til skamme gør han 😉

Jeg må sige, at det er gået noget nemmere end først antaget, og at jeg har fået meget mere energi og overskud end jeg længe har haft. Dog skal de sidste par dage lige hives ud af kalenderen, da jeg desværre har fået raget noget i luften til mig (forhåbentlig ikke Corona), og er temmelig sløj. Derfor har jeg måtte være nødsaget til at blive væk vores fine kontor desværre, og har siddet hjemme og arbejdet så godt jeg kunne i stedet. Dejligt at det kan lade sig gøre <3

Anyway, så har jeg fået løbet en del de sidste to uger. 10 kilometer uden problemer, og hurtigere end jeg længe har kunne løbe den distance. Så fedt altså! Jeg har også gået en god portion skridt dagligt selvom det ofte er lidt svært når man sidder stille på kontoret hele dagen og tager bilen til og fra…. Men er blevet kæmpe fan af mine aftenture til vandet, som er den dejligste og ofte smukkeste måde at slutte dagen på.

Jeg glæder mig til, at være ovenpå igen, så jeg kan komme ud og løbe – nu savner jeg det helt! Håber snart kroppen er hurtigt klar igen – man kommer hurtigt ud af rytmen.

Det er jo også St. Bededag på fredag, og når man derfor har en ekstra fridag, ville det være ærgerligt hvis den skulle bruges på at være alt for skidt tilpas. Så håber på et mirakel i løbet af natten og i morgen…

Status

Selvom jeg ikke var helt på toppen i går, og var hævet og træt i hele kroppen, måtte jeg lige træde op på vægten, for at se ugens resultat. Og heldigvis var det positivt endnu engang.

Minus 1 kilo viste tallene, som derfor bringer mig op på et samlet vægttab på 3,5 kilo på 3 uger, hvilket jeg nok ikke kan klage over. Min krop har altid været god til at holde på kiloene, så jeg er glad for at der ryger lidt. Men der er selvfølgelig lang vej op til de 9/10 kilo jeg gerne vil smide. Men en ting af gangen ik’?!

Minus 1,9 kilo den første uge, minus 600 gram sidste uge, og så minus 1 kilo denne uge. Jeg forsætter den sukkerfrie periode – også selvom denne uge nok ikke bliver helt god vægtmæssigt, når jeg ikke kan dyrke den motion jeg gerne vil desværre.

Det er tankevækkende hvad en ordentlig kost uden sukker kan gøre for kroppen – jeg skal SÅ meget finde en god rytme når jeg når i mål 1. juni. For helt at undvære særligt kage og chokolade kan jeg ikke. Det indrømmer jeg gerne. Og så længe det er i weekenden man nyder den slags, og ikke hver dag som har været mit tilfælde alt for længe (særligt i corona perioden), så går det nok. Det burde kunne lade sig gøre. Men den tid den snak – nu forsætter jeg resten af maj som sukkerfri!

Hænger I stadig i jer derude, der er hoppet med på vognen?

Pssst! Jeg tror jeg skal forkæle mig med en af kjolerne fra ugens mandagsønsker. Eller det fine lilla net – fik du set ugens fristelser?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker