Mandagsønsker

Status på coronakilo #1

Første uge uden sukker

YES – jeg klarede det. En HEL uge uden sukker!

I know – det lyder af ingenting for nogle måske, men for mig, som var tæt på svært afhængig, er det en kæmpe succes. Dét at være kommet så langt ud, så man bare må have noget sukker, er på ingen med sundt, og det var i den grad tid til at sadle om. Og det har jeg gjort nu – sammen med en del af jer der især følger med på Instagram. Hvis du tænker hvad er det for nogle corona kilo hun snakker om, så kan du inden vi går videre, læse indlægget her.

Men hey – nu er jeg kommet igennem den første uge helt uden at røre hverken chokolade, slik, is eller kage – det føles skønt! Især fordi det har været en lidt hård uge med tilbagevenden til kontoret, trætte børn efter påskeferie uden hjemmeskole men lange filmaftenener i stedet, Gro i skole igen osv. Så det var lige en hård nyser at tage sukkerstop samtidig – men sådan måtte det være. Nu havde jeg bestemt mig – og når jeg har delt det med jer herinde, så fanger bordet, hvilket er stor motivation for mig. Og jer der absolut ikke gider læse om den slags – bare spring de indlæg over. Jeg håber du lige kan holde ud så længe det står på 🙂

Bevægelse, træthed & måltider

Mit mål var udover at lægge de søde sager på hylden, også at bevæge mig lidt mere. Og det har holdt lidt hårdt de dage jeg har været på kontoret. Især fordi jeg er kommet træt og sukkerkold hjem med hovedpine tillige fordi kroppen er i udrensning, og man har brugt alt sin energi på arbejdet. MEN der var ingen vej uden om – en aftale er en aftale, og jeg er kommet ud at gå alle dage. Ikke alle dage ramte jeg dog de 10.000 skridt som jeg havde sat som grænse, men så indhentede jeg de skridt nogle andre dage, ligesom jeg har løbet nogle gode lange løbeture. Og man har det jo så skønt når man først er kommet afsted, og det har været nogle fantastiske solnedgange i ugens løb.

Igennemsnit har jeg gået omkring 11.ooo skridt sidste uge, og det er jeg ok tilfreds med. Man skal jo lige igang 😉

Der er flere der har spurgt om jeg spiser efter en bestemt kostplan når jeg nu gerne vil tabe mig. Og nej det gør jeg ikke. Det duer ikke rigtig for mig. Lige nu fokuserer jeg på bare at undvære alt det usunde, og det med sukker i, og så spiser jeg som jeg plejer. Jeg har dog forsøgt at oppe min frokost lidt med en lækker salt / pokébowl-ish, for at føle jeg fik lidt lækkert. Især fordi jeg ikke går og små snacker hele tiden pga. mine skinner på tænderne, så har jeg brug for nogle ordentlige måltider, når jeg endelig tager skinnerne ud 🙂

Status

Da jeg trådte op på badevægten i morges, var det med et inderligt håb om, at der var sket noget i den positive retning. For at bevare motivationen. For jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg er et utålmodigt menneske, som helst skulle have tabt de 9-10 kilo i går 😉

Og heldigvis. Motivationen bevaret. Minus 1,9 kilo viste badevægten.

Så jeg forsætter. Naturligvis. Manden min tror stadig ikke på at jeg kan holde det  – jeg skal vise ham skal jeg…

Jeg tror i øvrigt at jeg fortjener en lille ting fra gårsdagens mandagsønsker med den status 😉 Overvejer lidt den lilla jakke…

Pssst! Jeg kommer ikke til at give ugentlige opdateringer tænker jeg. Men en gang i mellem, vil, jeg gøre en status, så vi kan holde hinanden i ørene 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker