Corona kilo

Mandagsønsker

1 Sød og budgetvenlig top / 2 Fineste lilla blazer / 3 Uundværlig solcreme / 4 Lækker bog* / 5 Fine lilla bukser / 6 Skøn stråtaske med frynser / 7 Sød og enkel stråtaske / 8 Lækkert spisebord / 9 Sød lang “denim” kjole* / 10 Feminin bluse / 11 Enkel badedragt (og top) / 12 Fede billige solbriller* / 13 Pænt gulvtæppe / 14 Smuk plisseret nederdel / 15 Fed denim nederdel / 16 Øko viskestykke / 17 Cool strandtaske med striber / 18 Sød bøllehat / 19 Fine slippers / 20 Cool skammel 

Stilhed & sukkercraving

Så er jeg tilbage – har ikke glemt jer. Jeg hev bare lige en uge ud af kalenderen grundet træthed efter tilbagevenden til kontoret, Gro skolestart igen, ingen sukker (som i ingen) og hovedpine af samme årsag 😉 MEN nu er alting bedre, himlen er blå og solen skinner – what’s not to like!

Vi starter lige ud med en omgang mandagsønsker, og så skal jeg nok få lavet noget andet indhold også så det hele ikke er collager. Synes bare tiden flyver afsted altså, så når ikke alt det jeg gerne ville desværre.

I morgen aften får I en update på min første uge uden sukker. Jeg er top stolt af mig selv! #rygradsomenregnorm. I er flere der har skrevet på Instagram og spurgt om jeg holder “vejedag” – og det gør jeg. Altså ikke som sådan en med officielle tal – vægt er så individuelt fra person til person, så vi skal ikke ud i noget sammenligning eller noget – men jeg gør status på den første uge uden alt det jeg eeeeeeelsker at fylde i hovedet. Er spændt på hvad bedevægten siger i morgen 🙂

Tilbage til mandagsønskerne

Det er gået hen og blevet forår, og det er noget så skønt og tiltrængt. Jeg glæder mig til ikke at skulle tage lag på lag på, bare tæer og til at flytte ud på terrassen. Denne uge skulle blive top lækker rent vejrmæssigt – håber det holder lidt til weekenden når jeg har fri så man kan få lidt sol i kinderne. Jeg skal i haven hel næste weekend og male – så meget gerne lidt solskin…

Ugens fristelser bærer altså også noget præg af forår. Solcremen skal jeg have købt, da mit fra sidste år er udløbet, og det går ikke. Gro er noget så sart i huden, så hende skal man passe særligt på. Jeg skal prøve Karmamejus nye solserie – deres aftersun med serum lyder jo genial! Og udover solcreme som hører sig foråret til, har jeg kastet min kærlighed på flere fine stråtasker – jeg eeeelsker stråtasker! Nummer 6 her er nok min favorit – men man kan aldrig få for mange stråtasker vel…

Og så er jeg faldet pladask for det fine pastelfarvede sæt. Ej den sarte lilla farve er fin – det overvejer jeg kraftigt om jeg skal forkæle mig selv med. Det vil også være fint hver for sig, og dermed meget anvendeligt 🙂 Og nu vi er ved lilla så kunne jeg ej heller stå for nederdelen eller den praktiske bøllehat. Man kan vist ikke komme uden om en bøllehat i år ser det ud til… Og denne kjole* er også skøn – elsker løse kjoler især til bare tæer, ligesom jeg skal bo i den nye LINA serie fra arbejdet!

Udover de ting jeg har fundet frem på collagen, så ønsker jeg mig denne uge en masse til haven – men tror det bliver et indlæg for sig selv. Ellers bliver I trætte af at læse haha. Så det vender jeg tilbage til. I er også så mange der interesserer jer for udeliv, og spørger ind på Instagram, så det er nok på sin plads alligevel 🙂

Og en sidste ting. Jeg har jo kontor i stuen, og jeg er ved at SMELTE! Jeg sidder ovre ved vores store vinduer, og her er SÅ varmt allerede – og det er endnu ikke sommer. Så vi overvejer at lave lidt om i stuen, da jeg ellers dehydrerer 😉 Derfor tænker vi at rykke min arbejdsplads, som jo er en String reol, over i den anden ende af stuen, og til det kan vi faktisk blot købe et par ekstra gavle, og så sætte skrivepladen i. Så det bliver ligesom dette væghængte udgave* – vil det ikke være smart? Og så har vi faktisk nogle ekstra hylder liggende til den store reol, som så kan erstatte bordpladen. På den måde får vi også plads til flere bøger (de står alle på Kims kontor) og lidt nipseri. Det tror jeg skal være et projekt i den kommende tid, da jeg ellers går til…

Må I få en SKØN uge i det dejlige vejr – pas nu på derude med solens skarpe stråler til alle jer der arbejder hjemmefra, eller er sendt hjem grundet omstændighederne <3

Psssst! Mangler du en fin håndsprit* til køkkenvasken eller spisebordet, så er denne* lige landet…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corona kilo