Mandagsønsker

Weekendhilsen


Blæsevejr, afhængighed & nye vaner

Hold da fast et blæsevejr denne weekend byder på. I skrivenede stund sidder jeg foran skærmen med en kop varm chai til at give mig varmen tilbage i kroppen, efter en god gåtur for at få sat hak ved mine 10.000 skridt. Og selvom jeg havde vinterjakke på, så var det altså pænt koldt! Det var ikke liiiiige just det jeg havde regnet med at maj måned bød på – jeg vil have sol, milde temperaturer og måltider på terrassen. Nu havde vi lige nogle uger i april, der mindede om sommer, så er det tarveligt at gå tilbage til vinter…

Weekenden startede i går med en lille løbetur for mit vedkommende i mine nye skønne løbesko jeg har købt på udsalg, hvor jeg lånte lidt syrener på vejen retur. Jeg elsker både duften og udtrykket, og selvom de ikke holder super længe indenfor, så pynter de og spreder en duft af forår så længe det varer. Og så fik vi naturligvis hjemmelavet burger som vi plejer om fredagen – kæmpe fan! Især i denne periode hvor jeg ikke spiser noget sukker, så værdsætter jeg virkelig et lidt usundt måltid som en burger 😉

Og det bringer mig ind på de ny vaner jeg nævner i overskriften. For det har faktisk givet mig nogle gode sunde vaner at bryde med min sukkerafhængighed – der var blevet noget så voldsomt faktisk. Det føles skønt i kroppen nu at have været sukkerfri i næsten 5 uger, og man mærker ligesom hvordan sukkerbehovet egentlig er skabt af bare at blive ved med at indtage det. Og det er en god ting for mig – at mærke efter. Jeg sover også bedre, er mindre hævet i kroppen og får bevæget mig meget mere, som jeg har tænkt mig at blive ved med også efter 1. juni hvor min 0-sukker kur egentlig slutter.

Jeg kan bedre nu mærke om det er egentlig sult jeg føler, eller om det er fordi jeg trænger til et sukkerfix. Og sidstnævnte får jeg jo ikke nu, ligsom spiser faktisk ikke rigtig nogle mellemmåltider da det er så besværligt med bøjlen. Det er kun lige de dage jeg arbejder hjemmefra, at jeg om eftermiddagen kan finde på at tage noget vandmelon.

Og apropos vandmelon, så må jeg ærligt indrømme at jeg er blevet noget afhængig af den runde grønne sag. Vi spiser næsten 1 stk. om dagen (hvoraf jeg spiser mindst 1/2 delen), hvorfor I godt kan se for jer hvordan mine ture i Rema kan se lidt absurde ud 😉  Vandmelon og Pepsi Max – så kører det! Så kan jeg sagtens være sukkerfri – det meste af tiden i hvertfald. Nu har jeg lidt over 2 uger tilbage af min challenge og væddemål med min bedre halvdel, og jeg er spændt på, om jeg lige når at smide et par kilo mere. For selvom jeg gerne vil af med min sukkertrang, så er det jo især kampen om de ekstra 9 kilo der skulle tages…

Ellers har det været en effektiv og skøn uge på arbejdet, og jeg er endnu engang blevet stor forkælet af mine to chefer – niver mig selv lidt i armen, over hvor heldig jeg er <3

Mandag skal Harald starte i skole igen efter 2 måneder i hjemmeskole – det bliver spændende at se hvordan de får plads til både store og små dernede, men vi må jo tro på at det hele nok skal gå, og vi skal efterhånden også til at igang igen. Desværre har Harald brækket sin tommelfinger sidste søndag, og fik gips på i tirsdags. Onde mor her, troede det bare var slaget – jojo den kan du da sagtens bevæge 😉 Godt at Kim tog ham til lægen haha. Men det er da så typisk, at der skal ske sådan noget lige nu, hvor skolen åbner op igen. Det er lidt upraktisk med en brækket tommelfinger!

I morgen søndag skal jeg ud at gå en lang tur med min søde veninde Anette – vi skulle jo have været til New York her i slutningen af måneden, men det er jo af åbenlyse årsager aflyst. Det bliver nok først i 2021, at vi kan komme afsted desværre – men så har vi endnu et år til at spare endnu flere lommepenge sammen. Man må fokusere på det positive 😉

Nå, nu må jeg hellere igang med pizzadejen hvis det ikke skal blive natmad – I må have en dejlig lørdag aften <3

Pssst! I er en del der var vilde med blusen jeg har på herunder*, da jeg viste den frem på Instagram forleden. Den er så fin på, og er sød både til jeans eller en nederdel. F.eks. denne fine blomstrede sag* – så fin!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker