Mandagsønsker

Søndagshilsen

Vejrskifte, sygdom & praktisk gris

Så ramte vi søndag, og klokken er i skrivende stund 16.49. Jeg sidder ned for første gang i dag, og ærgrer mig noget over, at det allerede var den weekend. En weekend der er overstået før den nærmest var gået igang synes jeg, og hvor jeg har ageret mere praktisk gris end noget andet. Skal ikke lyde som et surt opstød, men nogle gange har man bare brug for lidt luft ik’ 😉

Hele ugen har båret kedeligt meget præg af corona og sygdom. Jeg har ikke måtte være på kontoret grundet smitterisiko, og har derfor arbejdet hjemmefra. Men efter en negativ corona-test, hedder den københavn igen i morgen. Sådan er det, når vi bor flere mennesker sammen i huset hvor vi har kontor, og når der er én der er testet positiv, skal vi andre også testes, så vi mindsker en evt. smitterisiko.

Gro er ligeledes blevet testet for corona denne uge grundet hoste og ondt i hovedet, men heldigvis også negativ. Harald er kronisk forkølet og har også hostet en del, så han har også været hjemme fra skole – jeg ved jo inderst inde godt, at det er fordi de har badet for meget under hedebølgen sidste weekend, men de må ikke komme i skole når de hoster. Fredag begyndte min bedre halvdel så at snotte og få ondt i halsen, og som den mand han jo nu er, har han stort set været døden nær, og har først lige her for 1/2 times tid siden rejst sig fra dødslejet. Men der var jeg også færdig med rengøringen, tøjvask, oprydning og indhandling til de næste par dage 😉

I går lørdag var vi på tur til det omtalte Skovtårn med Kims familie – eller det var jo så blot ungerne og jeg – men det var hyggeligt. Jeg synes det var super smukt både tårnet og omgivelserne, og det er klart et besøg værd i mine øjne. Næste gang, vil vi helt klart prøve klatrebanen – det så mega fedt ud, og ungerne snakker stadigvæk om vores klatreoplevelse i Norge sidste år.

Og det var så den uge haha. Men jeg kan da trøste mig med, at den kommende kun kan blive bedre ik’? Den sidste uge af august vel at mærke – ret vildt at tænke på! Efteråret er lige rundt om hjørnet.

Jeg overvejer i øvrigt at snuppe en omgang sukkerfri september – mon nogle af jer vil være med?

Anyway, så ville jeg egentlig bare lige give lidt glimt fra de sidste par uger, da her har været lidt stille. Så her får I en mindre billedestorm, og så er der naturligvis friske mandagsønsker klar til jer i morgen – dem laver jeg når roen indfinder sig senere <3

Må I få en dejlig søndag aften! Jeg tror jeg vil klikke denne skønhed hjem – bare fordi jeg fortjener det efter den her uge! 😉

^ Aftenbadning i Fjorden under hedebølgen forrige uge

^Fine blomster fra haven – ikke meget har overlevet varmen desværre

^Det fine skovtårn

^Oldemors smørhorn til lørdagsudflugten

^Tøsehygge på stranden

^Smuk udsigt ved havnen her i byen under en skøn gåtur med min veninde Anette

^Tøsehygge i byen med pizza og drinks – kunne godt igen!

^ Smuk dansk kornmark på en af mine mange aftenture, inden der blev høstet

^Fine Lathyrus fra Pernille på arbejdet. Jeg bliver så forkælet af mine to chefer i øvrigt. Har udover disse fine blomster, fået den skønneste sommergave da de kom retur fra ferie – føler mig så heldig altså.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker