Sukkerfri-ish september status #1

Et lille pip


Jeg er her stadig

Hey med jer – bare lige et lille pip, så I ved jeg stadig er her.

Sidste gang jeg tjekkede ind her på domænet var i starten af september, og nu skriver kalenderen oktober. Det var slet ikke meningen, men nogle gange sker der bare ting ude i den virkelige verden som tager alt ens tid.

Jeg har bl.a. desværre været ramt af sygdom over et par gange, men er nu heldigvis ovenpå igen. Satser stærkt på, at springe både corona, influenza og alt muligt andet over resten af 2020! Har tilbragt rigeligt tid hos forskellige læger de sidste par uger (deraf billedet herover fra et af venteværelserne).

Jeg skrev en længere status opdatering på Instagram i onsdags, som forklarede lidt om stilheden. Og til jer, som måske ikke følger med der, eller har overset den, reposter jeg lige teksten her. I har jo været så dejligt mange, der har fulgt med i mange år efterhånden, og var en kæmpe støtte på distancen, under mine operationer tilbage i 2014 <3.

Opslaget lød således;

I dag var en god og lettelsens dag, så lidt selvforkælelse måtte der til <3

Jeg har ikke været så aktiv herinde som jeg plejer de sidste par uger. Dels pga. en virus, som tog alt min energi forrige uge, og i sidste uge vågnede jeg en morgen til lidt af et chok.

Og måske det er for intimt for nogle af jer, men der er også dejligt mange af jer, der har fuldt med i mange år efterhånden, så tænker I kan klare det.

Jeg vågnede op med blod i trusserne og det blev ved med at bløde. Og det er jo ikke så ualmindeligt for en kvinde én gang om måneden i hvertfald, men for mig er det. Jeg har jo fået fjernet mine livmødre (ja jeg havde to så du læste rigtigt), så jeg har ikke længere menstruation, og har ikke haft det siden 2014. Måske I husker de 3 operationer jeg var igennem fordi det hele gik galt, og hvor syg jeg var?

Så jeg blev altså forskrækket. Grundet min historik med nævnte operationer og fordi jeg havde forfærdeligt ondt i maven og en ubehagelig tyngdefornemmelse, var jeg forbi både egen læge og skadestuen. Dog uden nogen konklusion. Måske bare en slem blærebetændelse, måske noget helt andet.

I dag var jeg så endeligforbi gynækologen som dengang opdagede at jeg faktisk havde 2 livmødre (den første ledige tid jeg kunne få), og blev scannet og undersøgt.
Og ALT er som det skal være. Hun ved ikke hvor blødningen stammer fra, men blot alt åndede fred og idyl for nu, og jeg skulle reagere hvis jeg blødte igen.

Den sidste uge har været et helvede. Jeg har drømt om at skulle under kniven igen. Og at det igen ville gå galt. Og at ungerne endnu engang skulle se deres mor syg, og denne gang forstå alvoren lidt mere end dengang. Jeg drømte ydermere at jeg denne gang ikke klarede operationen.

Det har fyldt en hel del – og måske helt uden grund. Men dengang tilbage i 2014 var et sandt helvede at komme igennem, og det kunne jeg slet ikke overskue igen.

Så i dag var en god dag, og mon ikke jeg kan få en ordenligt nattesøvn nu – det håber jeg <3

Nå, det var lidt om stilheden – nu satser jeg på at være lidt mere aktiv herinde. Starter ud med mandagsønsker i morgen, som jeg netop er igang med at lave klar.

God søndag aften til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri-ish september status #1