Klar til efterår

Sukkerfri-ish september status #1

Første uge uden sukker

Lad mig starte med at sige, at det er mega fedt at så mange af jer har lyst til at være med på en lidt sundere september! Fedt at vi kan stå sammen og støtte hinanden når sukkertrangen bliver for voldsom! En del har skrevet og spurgt, om man kan være med selvom man ikke er 100% sukkerfri hele måneden, ligesom der er mange der spørger til, om det også gælder alkohol.

JA – I kan sagtens joine selvom I hopper i slikskuffen af og til – så gør I jo bare jeres bedste! Måske I så kan gå en ekstra tur, løbe et par kilometer længere eller på anden måde være aktiv for at udligne en smule. Balance I ved 😉

For mit eget vedkommende fungerer det bedst hvis jeg cutter alt fra, og går all in – også især fordi det er selve afhængigheden af sukker jeg gerne vil ud af. Men som jeg også valgte at kalde denne udgave sukkerfri-ish, så er det fordi at vi f.eks. skal til fødselsdag den kommende weekend hos min niece, og der vil jeg ikke sidde og være moster kunstig. Så mon ikke der ryger noget kagemand og lidt e-numre indenbords haha.

Hvad angår alkohol, så er det ikke rigtig et issue for mig idet jeg MAX drikker 2 genstande om måneden sådan i gennemsnit. Ja, I know – jeg er så vild 😉 Så hvis jeg har lyst til et glas vin, eller en drink når jeg en sjælden gang er ude, ja så nyder jeg det uden dårlig samvittighed. For mig handler det om at få min sukkertrang under kontrol, og det får jeg ved at skære alt chokolade, slik, is og kage væk. Alt det sjove og alt det jeg elsker allermest.

Hvorom alting er, så er den første uge uden sukker gået super fin. Man skal altid liiiiiige igennem de første 7 dage synes jeg, før man er ude af det værste. Men fordi ugen har været super travl, og jeg ikke har sovet så meget af andre årsager, har jeg ikke kunne mærke forskel på om min lidt kortere lunte, hovedpine og træthed har været pga. manglende sukker eller blot fordi jeg har været presset.

Èn ting er sikkert, og det er at det har været godt for mig at sige fra nu, og jeg er noget mindre oppustet end jeg plejer, og min hud er også blevet en smule pænere, selvom der er noget vej endnu. Og så er jeg begyndt til bodyflow et par gange om ugen, som kombineret med mine lange løbeture og aftengåture gør noget godt for både krop og sind.

Jg tror skisme det går hen og bliver et helt ok efterår det her, hvis jeg kan holde fast i nogle af mine gode vaner. Jeg ELSKER min gåture – ren Maria-tid med musik i ørene og ro omkring mig.

Vægten

Ja, der er desværre ikke sket så meget som sidste gang jeg stoppede sukkerindtaget hvor jeg smed 2,1 kilo den første uge 😉 Men jeg tror det har en del at gøre med at jeg ikke har sovet særligt meget hele ugen og har haft meget at tænke på, og derfor pænt hævet/oppustet af den årsag. Sådan reagerer min krop nemlig. Desværre.

Men hey – 1/2 kilo er der røget. Lidt har også ret ik’? 🙂 Og igen. Så er det også primært for at komme af med sukkertrangen at jeg gør det her. For hvis jeg skal smide de sidste 5 kilo som jeg gerne vil, så skal jeg nok kigge min kost lidt efter i sømmene host host.

Hvordan er det gået for jer den første uge?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til efterår