Mandagsønsker

Opfriskning af pre-teen værelset


Fra blomstret tapet til tøset & cool billedvæg

Det er jo ingen hemmelighed, at der snart befinder sig to ret halvstore børn her på matriklen (og af den grund ligeledes snart en gammel mor), og det medfører selvfølgelig lidt ændringer løbende herhjemme.

Min lille pige er ved at blive en stor, bestemt og selvstændig pre-teenager, og pludselig er hun blevet noget mere bevidst om, hvordan hun blandt andet ønsker, at hendes værelse skal indrettes – og det er jo kun dejligt at hun har en selvstændig mening og ikke bare lader mig bestemme. Harald har jeg opgivet på den front. Han har ellers altid gået op i den slags faktisk – nu not so much. Så længe der er en computer og forbindelse til internettet så er han godt tilfreds – groft sagt.

Gro var gået lidt død i sit værelses udtryk, og hun tilbringer efterhånden faktisk ret meget tid derinde må jeg sande. I særdeleshed havde hun set sig lidt sur på sit ellers (i moderens øjne) ultra cute blomstrede tapet, og ønskede et lidt mere rent og enkelt udtryk.

Siden vi satte plakater fra Desenio op i stuen sidste år, har hun ønsket sig noget lignende på sit værelse, og nu skulle det så være. Tapetvæggen måtte lade livet for en spand hvid maling, og Gro har så selv, meget nøje, udvalgt de fine plakater der skulle op og hænge over sengen. Jeg synes hun har fået samlet sig en tøset, cool og ret fin billedvæg faktisk – selvom jeg måske synes at en fuckfinger er liiiiiige lovlig fresh – men hey. Nogle gange skal de også selv have lov at bestemme ik’?

Plakaterne Gro har valgt hos Desenio hedder fra venstre: Finger (50×70), Coral Sunset Peony (40×50), Moon Phase (30×40) samt Girl Power (21×30). Jeg har valgt at der skulle disse sorte metalrammer med en smal kant dertil, da jeg er ret tilfreds med dem fra sidste gang vi bestilte billederne til stuen. Se f.eks. indlægget her.

Gro valgte desuden en enkelt plakat mere – denne Sunset (30×40), som hænger på den lille væg mellem seng og det ene vindue. Ved siden af plakaten vil hun have lidt forskellige foto-strimler (altså sådan nogle man i gamle dage selv lavede i foto-automaterne på togstationerne) op af veninder og familie – men det er vi ikke kommet til endnu. Som jeg prøver at lære hende, så kan man ikke få alt lige præcis når man har lyst – det er også rart at gå og glæde sig til noget. Og lige nu glæder hun sig pænt meget til fotostrimler og et nyt gulvtæppe 😉 

Jeg synes faktisk hun har ramt en meget fin stil derinde uden at vi er helt i mål. Tilpas piget med masser af hyggelige puder (der ligger tonsvis i skufferne også), heldigvis forsat også en del bamser som er i den anden ende af værelset (og dm hun sover med har hun med hjem på ferie), og sat op imod hendes rå stålreol med hendes pynt, tøsenips og bøger, er det tilsammen et godt match. Og  billedevæggen med en blanding af rosa nuancer samt både feminine og rå toner hænger det hele godt sammen.

Og som I ser herunder, så er hun som førnævnt ikke blevet alt for stor til bamser endnu, og farmand har derfor hygget lidt om dem efter han fik sat billederne op, mens hun er på vinterferie – spændt på at se hvad hun siger haha 😉

Byg nemt din egen billedvæg

Som jeg også nævnte dengang vi satte billeder op i stuen, kan dét at designe en plakat- eller billedvæg ofte godt tage lidt pusten fra en inden man er gået igang. For hvordan får man ligesom taget hul på bylden? Jeg er SÅ glad for at vi omsider fik taget skridtet – jeg ELSKER min væg i stuen, og I er også mange der ofte kommenterer den på Instagram – det har virkelig gjort noget godt for rummet at få noget på væggene.

Men det er super nemt og overskueligt at designe sin egen billedvæg hos Desenio. Man kan gøre det på flere måder. Enten vælge en af de (mange) færdige fine billedvægge der allerede er designet, og blot ligger til fri inspiration under fanen billedevægge. Du kan både lægge hele den viste billedevæg i kurven, eller ændre i størrelser, plakater, rammer osv. hvis du lige synes der er en enkelt eller to der skal skiftes ud, eller være en anden størrelse. Måske du allerede har et par plakater eller familiebilleder derhjemme, der skal passe ind i den nye billedvæg, hvorfor et par skal skiftes ud. Du kan søge inspiration både under forskellige kategorier, men også på diverse rum i hjemmet, hvilket er smart hvis du leder efter noget helt bestemt, og har brug for inspiration til at komme videre.

Du kan også gøre som det Gro og jeg har gjort. Designe din egen billedvæg. Det gør du under fanen byg din billedvæg.

Hvad siger I til det? Er det ikke blevet fint?

I øvrigt, så måtte jeg også selv lige have et par billeder med hjem i samme bestilling. Faldt for dem med det samme – se dem herunder. De hedder Girl In Window og Pink Door

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker