Mandagsønsker

Mandagsønsker

Annonce for Hunkemöller

1 Fint loungewear sæt / 2 Fin cowboyjake* / 3 Cool trenchcoat / 4 Sød bikinitop* / 5 Blødt hyggetøj / 6 Smukkeste stilletter / 7 Fede træningsbukser / 8 Søde bikinitrusser* / 9 Lækker nyt træningstøj / løbejakke / 10 Fin kimono / 11 Skøn prikket skjorte / 12 Interessant læsning / 13 Luksus cashmere hyggesokker / 14 Cool parka / 15 Lækker sweat / 16 Fine hårelastikker / 17 Fed kedeldragt/ 18 Pæn lampe til soveværelset (tilbud)/ 19 Blødt gulvtæppe / 20 Smukke øreringe*/ 21 Fine lyse jeans / 22 Pæne sneakers 

Frostvejr & fine forårsfristelser

Så er der allerede gået en enkelt uge af februar – tiden flyver! Ungernes kalender viser vinterferie fra næste uge af – hvad sker der lige for det?! Jeg synes lige at vi har overstået juleferien? I denne tid hvor vi alle stort set er hjemme konstant, flyder hverdag og weekend nærmest sammen, og dagene ligner uforskammet meget hinanden. Det er til at få en anelse kuller af engang i mellem synes jeg – men hey lige om lidt er det forår med lysere aftenener og lidt mildere vejr – og forhåbentligt et lidt mere åbent Danmark (please sig ja…)

Men med temperaturer godt under -5 grader og en chillfaktor på over -10 grader, må man sige at foråret har lange udsigter lige nu – men jeg tror på det! Og de smukke frostklare dage kan nu også noget. Hvad enten det er når jeg går en tur inden dagens første møde mens solen står op, eller en stjerneklar mørk aften – begge dele giver mig så meget ro både i krop og sind, og det er der ekstra meget brug for lige for tiden.

Denne uge har jeg fundet lidt forskellige forårsfine fristelser frem. Jeg er heeeeelt skudt i disse fine stiletter som min veninde viste mig – prøv lige at se dem fra siden også. Wau. Bare wau. Elsker deres høje hæle som I nok kan fornemme. Hvis dog bare man vidste om man kunne gennemføre nogle af alle de fester vi faktisk havde i udsigt i år, så måtte jeg eje dem…

Der har også sneget sig endnu et sæt hyggetøj ind – blødt loungewear går man altså ikke ned på i disse tider haha. Men til mit forsvar, så har jeg også fundet noget nyt træningstøj frem. Nogle der har prøvet træningstøjet fra Hunkemöller? Er helt vild med denne jakke, og så er der matchende træningsbukser. Og nu vi er ved træningsbukser, så er mine yndlings kommet i en lang model med lommer på siden, og de ville også passe fint til træningsjakken fra før. Win win.

Der er også sneget sig en virkelig cool trenchcoat ind (tjek den lige ud via linket og se hvor cool den er på), og så en stribet bikini*. Bare fordi jeg drømmer om sol og sommer – og min mor har altid sagt at blå klæder mig, så jeg er jo nærmest nød til at eje den ik’?

Jeg håber at I holder ud derude, og undgår for meget corona kuller derhjemme <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker