Weekendhilsen

Mandagsønsker

1 Fin skjorte (budget) / 2 Smukke halskæder / 3 Bog til liggestolen / 4 Uundværlig håndsprit*5 Pæn nederdel (billig) / 6 Smuk rosa kjole* / 7 Smuk top / 8 Fin tunika / 9 Blød stol til kontoret* / 10 Bæredygtig bluse* / 11 Enkel og sød t-shirt / 12 Sort luksus top / 13 Fin bogstøtter / 14 Cool mom jeans / 15 Fin nederdel med lommer / 16 Musthave cheesecake bog* / 17 Cool sneakers / 18 Fint gulvtæppe / 19 Smukke armbånd 

Ugens fristelser, skridt i benene & stilhed

Hej mandag – er du her allerede igen!?

Det har været en weekend, som var overstået hurtigere end den var nået at gå igang synes jeg – men sådan er det bare nogle gange. Og heldigvis fik jeg ordnet nogle af de ting jeg skulle, samtidig med at der både blev tid til en lang (og varm) løbetur lørdag samt en lang gåtur i går – ting som jeg prioriterer højt lige nu for både at holde kroppen igang, men også få lidt Maria tid.

Og sofahyggetid har der også været plads til – så alt i alt en dejlig weekend.

I går var jeg nede med Gro på landet hos mine forældre, hvor mormor endelig har fået grønt lys til at måtte have børnebørn overnattende/på ferie af lægen grundet corona. Så Gro var MEGET glad, og tilbringer nu hele denne uge dernede – ren Gro og mormorhygge (og selvfølglig også morfar når han har fri fra arbejde). Men det betyder også, at her er noget så stille lige nu. Ikke at hun larmer haha, men Gro er den der gerne kommer hen og nusser, krammer og snakker med mig – og nu er hun væk. Så lidt tomt, men jeg er så glad på hendes vegne, og så kan vi også hygge lidt ekstra om Harald om aftenen nu lillesøster has left the building 😉

I øvrigt, så har jeg den sidste tid fået en del kommentarer til både min vægt, løbeture, gåture, kost, sukker mm. både positive og negative, og jeg vil egentlig gerne knytte en kommentar til det hele. Jeg summer lige over det, og så kommer der et indlæg senere på ugen.

Ellers er der ikke så meget andet at sige end, at jeg endnu engang har fundet lidt mandagsfristelser frem. Der er mange af jer derude der har ferie, og man kan mærke der er lidt stilhed på alle kanaler, men I får dem alligevel.

Jeg sukker særligt efter de fine halskæder som vil pynte på mit lidt kedelige hverdagslook, skjorten bag nummer 1, den fine rosa kjole*, de fine bogstøtter, et af disse skønne armbånd samt de cool sneakers med plateau sål. Og så må jeg eje mine nye yndlingsjeans i en den mørke vask også – jeg BOR i dem! ( I kan se dem på i dette indlæg)

Jaja det er gratis at drømme – husk det!

Må I få en skøn uge, forhåbenligt fyldt med en masse solskin, is og nærvær med dem i har kær <3

Jeg glæder mig selv til at tilbringe et par dage i vores skønne CARE BY ME showroom – helt alene!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen