Små skridt tæller også

Mandagsønsker

1 Skøn billig top / 2 Cool solbriller* / 3 Fin rispapirslampe / 4 Pæn plakat / 5 Sødt armbånd med skaller / 6 Fint armbånd med perle / 7 Lækker ruskinds nederdel / 8 Yndlings Shangies i ny farve / 9 Lækkert cashmere tørklæde / 10 Feminin badedragt / 11 Cool sneakers / 12 Sød lang nederdel / 13 Fin glimmernederdel* / 14 Sjov t-shirt /15 Smuk lampe* / 16 Fed bog* / 17 Fede gule sneakers / 18 Liberty skjorte / 19 Fed hængekurv* / 20 Brede cool jeans

Mandagsønsker på en fredag

I er flere der har rykket for dem – og nu kommer de! Ugens mandagsønsker.

Jeg har simpelthen bare lige haft lidt om ørene, og en migræne der var så led, at jeg ikke kunne overskue at få lavet collagen. MEN nu får i dugfriske ønsker lige her op til weekenden – det er da heller ikke så skidt vel 😉

Jeg drømmer virkelig om et par nye cool sneakers, og begge på collagen er et godt bud. Et friskt pust tænker jeg som både går til (alle) mine maxikjoler og jeans. De gule er lidt sjove synes jeg – men de hvide med et par farveklatter måske bedre?

Ellers har jeg funet nogle fine nederdele, et par cool solbriller, en fed poster samt andre lækkerier jeg sukker lidt efter. Jeg drømmer også om et par løse jeans, og disse er ret fine synes jeg.

Det meste af weekenden skal bruges i Odense, hvor Gro og jeg skal til DM i Cheer – hun er SÅ spændt! Vi kører i eftermiddag og har så booket et hotelværelse sammen med Gros veninde Lærke og hendes mor. Så laver vi en tøsedag ud af det – vi skal nemlig allerede stå klar kl. 8.00 i morgen tidlig, så vi kunne ikke liiige overskue to trætte piger tidligt lørdag morgen på vej til Odense, når selve showet først slutter lørdag aften kl. 20. Det er altså en lang dag.

Jeg er SÅ spændt på at se alle pigerne i deres fine dragter – de startede trods alt først i september måned, så de er ret så nye! Og vi mødre er også blevet udstyrret med en Cheer Mom t-shirt – det bliver et ømt syn haha.

Må I få den dejligste weekend – vi ses på den anden side <3

PS: Nåede I i øvrigt at få noget fra den smukke  Studio SS/2019 kollektion fra H&M i går? Jeg gjorde ikke. Men jeg holder skarpt øje – der plejer altid at komme lidt på lager igen.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små skridt tæller også