Opfriskning af pre-teen værelset

Mandagsønsker

1 Fin stribet bluse / 2 Smukke øreringe*/ 3 Sød kjole*/ 4 Cool loafers / 5 Inspirerende bog*/ 6 Smuk lang kjole / 7 Stribede bukser / 8 Flot badedragt / 9 Fine prikkede strømper / 10 Pæn stol (tilbud) / 11 Lækker kimono i øko bomuld / 12 Casual sweat / 13 Fine sandaler/ 14 Enkel top / 15 Fint bælte / 16 Ærmeløs skjorte / 17 Fint spejl (tilbud)/ 18 Lækkert træningstøj / 19 Fed lang Lee nederdel / 20 Nudefarvede trusser / 21 Fine lyse jeans / 22 Smart højtaler* / 23 Fed sportsbh 

Savn, solskin & fine forårsfristelser

Beklager jeg lige har sprunget et par uger over herinde til de af jer der stadig klikker ind for at se ugens mandagsønsker. Der har været liiiiiidt meget at se til – må vist hellere snart få kigget mig selv i øjnene, og få taget en beslutning om, hvad enten bloggen skal dø eller leve videre. Ellers er det snart for useriøst.

Anyway. Tusind tak til jer der i går så mit opslag på instagram om savn og tog jer tid til at skrive enten en kommentar eller besked. Så dejligt. Normalt er jeg rimelig afklaret med det her corona crap – men lige denne weekend synes jeg har været hård på humørfronten. Det var SKØNT at høre, at jeg langt fra var den eneste der savner den “normale” hverdag med alt hvad det indebærer.

I dag skinner solen smukt, og jeg synes det hele ser lidt lysere ud – lad os håbe det bliver ved det. Og mht. savnet til min familie – så ser jeg dem heldigvis i weekenden da min far fylder rundt. Hurra for kviktests!

Selvom det er piv koldt udenfor, så har jeg en ustyrlig trang til at hoppe i både sandaler og sommerkjoler haha – men det går nok ikke. I stedet nøjes jeg med at sukke efter nogle fine nye af slagsen og drømme mig til sol, sommer og kølig hvidvin i byen. Jeg synes denne kjole* er ret skøn, og den vil også gå med jeans under som jeg jo elsker – og disse cool loafers vil være et perfekt match. Tror de bliver fede når de lige får lidt patina – og en god mellemting her inden sandaler.

Det stribede sæt (nummer 1 + 7) er ret fedt synes jeg, ligesom den nye kollektion fra søde Stine* er magisk – og smykker kan pifte ethvert træt corona ansigt op ik´?!

I øvrigt mangler jeg i den grad træningstøj – det jeg har er enten helt slidt eller for stort. Denne træningsbh er ret cute, ligesom jeg er faldet lidt for disse bukser med smart lomme samt ret fine bluse. Har dog aldrig prøvet træningstøj fra Hummel før – nogle erfaringer?

Må I få en SKØN uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfriskning af pre-teen værelset