Nyt liv til FDB'en!

Pinsen i glimt

Vi har haft en SKØN pinse. Det var tiltrængt med nogle dage sammen store og små og vi har nydt det i fulde drag!

Vi startede fredag aften med at skyde pinsen ind med grill hos gode venner – sol, kølig hvidvin, glade unger samt snak og grin på terrassen til langt ud på aftenen! 
Jeg havde bagt en lækker kage til dessert med hindbær og hvid chokolade fra skønne Majas blog. Se opskriften her: 
http://chocolat.dk/blondies-2
                                                  
  

Lørdag stod den på Ledreborg Livsstilsmesse. Det er en tradition at min gudmor og jeg tager afsted sammen og det har vi gjort i 6 år nu. Begge unger har været med som lille da de stadig blev ammet og det er en dejlig tradition jeg glæder mig til hvert år. 
I år var det bare SÅ lækkert vejr! Der er intet som at gå ned igennem alleen i fuld sol og samtidig at kunne nyde ALT i dejligt vejr. For tro mig, vi ser på det hele 😉 Dog blev det mest ved synet i år, da jeg ikke skulle købe blomster til haven da vi som nævnt før bygger nyt hus pt. Jeg plejer altid at købe et par roser og alt andet godt med hjem til haven, så det kriblede i fingrene.

I år blev det kun til et par stykker tøj til ungerne. Fandt bl.a. en lækker Marmar Copenhagen leopard cardigan til Gro til billige penge samt et par andre ting. Ellers købte jeg faktisk ikke noget, venter til næste år, hvor den får hele armen!

Vi vendte hjem om eftermiddagen med lækre horn og scones til mand og børn, som havde været ladt i stikken;) 
Jeg havde besluttet at hoppe med på Pulled pork bølgen, så det bestod menuen af i fuld sol på terrassen. Sååå skønt! Jeg må sige at det smagte fantastisk! Og ydermere var det dejligt nemt da grisen passede sig selv i ovnen, mens vi var afsted! Win win!

I går søndag kom farmor og farfar og i den anledning havde jeg lavet nogle små lækre søde kugler til kaffen. De består af chocolate cookiedough overtrukket med mørk chokolade drysset med hindbær. Mums siger jeg bare!
Dejligt at have tid og overskud til at være lidt i køkkenet igen.
Disse søde godter er også fra Majas lækre blog! Se opskriften her:
http://chocolat.dk/brownie-batter-balls

Alt i alt en skøn pinse, som i dag har stået på ren afslapning i haven, som så småt er ved at vise at det snart er sommer…

Forsat god aften derude.

NB. Jeg arbejder stærkt på at få bedre kvalitet på billederne samt at få links, opsrifter mv. til at være lidt mere professionelt. Men alt er ikke til fra IPad desværre. 

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt liv til FDB'en!