Status efter operationen

Sorte drømme

image

By Lassen Kubus 8 // Normann Copenhagen Blocktable // By Lassen Kubus // Royal Copenhagen Sort Riflet

Når man ikke har så meget andet at lave end at læse blade, magasiner og se på Ipad, så får drømmene frit spil. Man skal jo alligevel snart stille med nogle ønskelister til jul, så måske det ligefrem er lovligt at søge nettet tyndt for lækre ting, som jeg synes at jeg bare MÅ eje… 😉

Her er i hvertfald mit bud på at få lidt sort ind i indretningen. Jeg kan mærke at jeg higer efter lidt mørkere nuancer for tiden og søger at få skabt lidt kontrast til alt det hvide vi har derhjemme.

Igen drømme kan man jo altid!

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status efter operationen