Lys til loungeområdet

Årets første (dejlige) efterårsdag

img_1275reklamelinksÅrets første efterårsdag har gjort mig godt. Klokken har netop passeret midnat og jeg burde faktisk ligge i min seng, men nogle gange er det bare rart at sidde at nyde stilheden. Kender I det?

Dagen i dag har været dejlig. En tiltrængt pause og et par hyggelige timer på café med min søde veninde Anette. Ahh det var skønt og gjorde mig godt  – og når vejret så ovenikøbet har vist sig fra sin sensommerlige side, så blev fredagen da kun endnu bedre. For fredag, det blev det så endnu engang og weekenden står for døren. Jeg glæder mig og jeg skal hygge ekstra meget med dem herhjemme, da jeg den næste er ude at rejse, hvilket jeg også ser meget frem til.

Vi har en småtravl weekend foran os. I morgen (eller senere i dag er det vel) skal der hygges, en tur til Lyngby og batterierne lades op inden den søndag står på barnedåb.

Efter en dejlig brunch først på dagen på Wulff og Konstali i Waterfront i Hellerup – yndlingsbrunch – så snusede vi lige lidt i Ganni og Bahne inden vi begge skulle hjem mod provinsen igen. Uff der var mange fristelser altså. Jeg prøvede bl.a disse underskønne bukser som jeg tror jeg er nødt til at eje. Meget meget smukke og efterårsagtige synes jeg.  Ligesom jeg (selvfølgelig) liiiiige skulle prøve denne jakke i sort, som jo efterhånden er en klassiker. Jeg må lige få solgt lidt ud, så jeg har råd til at købe begge dele inden de bliver udsolgt. Jeg har nemlig stort set brugt mine lommepenge for denne måned allerede på en fin taske jeg har ønsket mig længe. Måske I skulle se den i morgen?

Nu kalder dynen alligevel kan jeg mærke…

Godnat & rigtig dejlig weekend til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lys til loungeområdet