Sukkerfri oktober #1

Sensommer i oktober

Blød, fin & billig nederdel samt chunky strik

Ej men det her vejr – hvor smuk og lun er denne oktober lige? 19 grader i dag, sol og blå himmel –  jeg hoppede simpelthen i et par Shangies selvom jeg troede det var slut med bare tæer! Og meget passende hentede jeg min nye nederdel* ovre hos Anja, som jeg straks måtte hoppe i. Den er så blød og lækker at jeg tænkte I lige skulle tippes om den. Nederdelen har fine bindebånd i taljen, og til jer der kunne bruge den information så har jeg en str. s/m på. Måske nogle af jer skal sydpå de næste par uger – så vil den være skøn at have i kufferten. Men ellers er den super fin med strømpebukser, sneakers eller støvler herhjemme når efteråret begynder at ligne efterår altså… Den koster en slik – ligesom de bløde bukser* jeg før har vist jer. Elsker at gøre gode kup. Har faktisk også fået et par ternede bukser i gave af Anja – men dem må I se på en anden dag. I skulle nødig blive overvældet af at se mig posere 😉

Den fine chunky strik er fra ET-TU og i det blødeste og fineste alpaca uld – den matcher selv ret fint den lette nederdel synes jeg.

Rigtig dejlig aften til dig. Jeg vil glæde mig til at se et afsnit venner eller tre (mens jeg spiser en snickerskugle) og læse det nye alt for dullerne – det er vel torsdag 😉

Pssst: Måske I kan spotte en anden ny ting på billedet? Nærmere om den en anden dag.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri oktober #1