Lidt om at være en stolt mor ♡

Lidt om krøller, mascara og hullet undertøj

10374982_10206160620951893_7899173192143440579_n
Kender i det med at ens unger render rundt og ser top smarte ud? Lækkert tøj, kvalitetssko, lækker blød hud er nyvaskede samt nyfriserede (om morgenen i hvertfald).

Så kigger man enten ned af sig selv eller får et hurtigt blik i spejlet om morgen imellem madpakker, påklædning af unger, pakning af tasker, regntøj, gymnastiktøj you name it – eller får lige et glimt af sin siluet (eller mangel på samme) i butiksvinduet, hvor ens frisure er tættest på at ligne noget der var moderne engang – på den dårlige måde!

Sådan er det herhjemme – og jo mine børn er ikke små længere – I know – men jeg har altså virkelig svært ved at få gjort noget ud af mig selv! Tager de samme for store, hullede, forvaskede underbukser (ja det er ikke små trusser herhjemme) på hver morgen, samme løse bh, hvor stroppen er gledet ud over skulderen inden jeg har forladt badeværelset, det ene par jeans jeg kan skrue mig ned i – og så for til sidst – hold nu fast – vælger mellem de måske 5 overdele jeg har i skabet. De fleste forvaskede og nussede men åhh de passer så dejligt og giver tryghed og de nye fine styles jeg har sparet sammen til de er jo til fiiiint brug – for jeg kommer jo så meget ud? eller…

Hvornår var det lige jeg stoppede med at gøre noget ud af mig selv? Er det ligesom bare kommet snigende. Altså ligegyldigheden – eller dovenheden er måske bedre. Eller er lysten  til at føle sig lidt smålækker der ikke stadig – jo! Den må da kunne graves frem blandt slidte sokker og hullede t-shirts? Jeg vil i hvert fald gøre et forsøg, for kan nu godt selv se at jeg er lidt småkikset at se på engang i mellem – nu færdes jeg jo trods alt også ude blandt andre mennesker igen – så op dig nu lidt op kvindemenneske 😉

Jeg har nu aldrig været typen, for lige at forsvare mig selv, der har gjort vanvittigt meget ud af mit udseende, men jeg er aldrig faldet så dybt som jeg er nu.

Jeg går op i kvalitet når det kommer til hudpleje og det slækker jeg aldrig på. Det er da altid noget tænker jeg. Så er jeg da et skridt hen af vejen. Men mit hår – jeg burde jo nok gøre lidt godt for det eftersom jeg jo er temmelig velsignet med en manke uden lige. Jeg hiver og slider i det HVER dag – for så at sætte det op i en stram hestehale. Jeg drømmer om at have det hængende nede, style det lidt lækkert og forkæle det. Tror første skridt må være en god hårbørste samt en hårolie. Næste skridt må være at spare op til et krøllejern. Jeg sukker stadig efter de krøller jeg fik lavet på IN Live i marts måned – og er faktisk herefter jeg tænkte at nu måtte jeg vist tage mig lidt sammen. For hvor var det dog dejligt at føle sig lidt småskøn efter lidt styling. En fornemmelse jeg synes var rigtig rar og jeg gjorde mig også et vildt køb den dag. Nemlig en mascara. Min nummer to mascara i hele mit lange liv! Jojo kom ikke og sig at jeg ikke sparer 😉

Jeg er vildt glad for den og er begyndt at have en smule på når jeg skal ind på studiet. Det giver faktisk lige øjnene et pift – som så mange kloge mennekser jo har fortalt mig i årevis – men nu kan jeg selv se det. Jeg valgte at købe den nye med svanehals fra Lancôme og jeg er SÅ tilfreds med den. Den har en helt ny form som gør det let for en (tumpe) som mig at tage det på uden at få det ud über alles. Den kan virkelig anbefales. Den fås lige her hvis nogle af jer er på udkig efter en ny mascara.

Jeg tror jeg vil ønske mig et ghd krøllehjern i fødselsdagsgave, selvom jeg godt gad have det med til Paris om to måneder. Men jeg synes der er lidt lavvande i pengepungen for tiden, så med mindre jeg gør et godt kup, må det vente. Lad mig endelig vide hvis i har nogle tilbudsfif 🙂

Nå, det blev en lang smøre – ville egentlig bare sige højt for mig selv (jer) at jeg  efterhånden er ved at være en aldrende doven-comfortzone-jogginbuksetype – så kunne det være at den fes ind. Og det tror jeg faktisk at den gjorde. Må prøve at gøre lidt for mig selv – de pokkers unger ser jo godt ud ligemeget hvad man gør ved dem 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Louise

  He he he.., den kender vi vidst alle sammen godt til ven..!
  – OG for H, hvor er det ufedt at få det syn af sig selv.. Som hjemmegående bliver det også bare lige et hak mere grelt synes jeg. Jeg gider i hvert fald ik stå og style og bobbe håret og komme farvelade i hovedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Præcis – man gider jo ikke give den hele armen for at svede på cyklen ned med ungerne og tilbage igen vel?;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at være en stolt mor ♡