Regnvejrsshopping med procenter

Countdown to Paris!

Skærmbillede 2015-06-19 kl. 16.26.25Om præcis en uge – kl. 19.05 – sidder jeg i flyveren mod Paris med min bedste veninde Anette. Hold fast hvor vi begge glæder os! Det er SÅ tiltrængt. Au revoir til mænd og børn og bonjour til shopping, søvn og venindehygge.

Vi skal være væk fra fredag til tirsdag, så vi har god tid til at nå ALT det vi skal samt komme (næsten) helt ned i gear. Som førnævnt har vi været i den smukke by et par gange sammen før (og vi eeeeeeelsker den), så vi har kredset os nogenlunde ind på hvad vi vil se igen og hvad vi springer lettere elefant henover 😉

Første prioriteten er at være sammen og stornyde bare at kunne sludre uden at ungerne afbryder eller at skulle hjem igen efter et par timer fordi den sidste bus kører kl. midnat her i provinsen. Vi skal shoppe, spise lækker mad og forhåbentlig bare slentre rundt i byen med solen bagende ovenover os 😉

Nu skal vi kun sove 7 gange – wehuuuu!

2 kommentarer

  • Anette

    Og nu skal vi kun sove 6 gange. Hvem sagde lille barn og juleaften?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrsshopping med procenter