Festklar på budget

Julehumør, striktrøjer og kæreste getaway

img_6352


J U L  J U L  J U L


I går torsdag tilbragte jeg hele dagen sammen med min veninde og partner in crime Camilla med at skyde billeder til Cahetus store online julemagasin, som kommer ud næste uge. Vi har aldrig været kendt for at vælge den nemme løsning og det gjorde vi heller ikke denne gang. Den skulle have fuld skrue på jul – og det er ikke tosset når man som os er nogle rigtig julegrise. Så efter en lang dag med mos, gran, kogler, småkagebagning og julemusik  – er jeg PÆNT meget i julehumør. Uf det er så hyggeligt altså! Vi glæder os meget til at se det færdige resultat, som også er en lille del af vores eksamensprojekt som vi så småt er igang med – hvem finder også på at lægge afleveringer op til jul?!

Nå, men julehumøret passer meget godt til det vejr som huserer udenfor døren lige pt. Koldt, friskt og smukt! Jeg elsker den første tid med frost – ikke så meget på grund af kulden som går gennem marv og ben, men grundet den friske luft. Man kan ligesom mærke hvordan alle bakterierne kvæles når vandpytterne fryser til is – og jeg elsker at tage en dyb indånding og føle man får lidt rent i lungerne.

Når det så er sagt, så er det også skisme koldt! Vinterovertøjet er blevet taget i brug og jeg har været nede og købe mig nogle lune striktrøjer til formålet som jeg kan tulle rundt i herhjemme – jeg er en rigtig hyggeprut  – det er det farlige ved forholdsvise lange eksamensperioder 😉


V E L F O R T J E N T  B R E A K


I dag fredag kysser min bedre halvdel og jeg ungerne farvel og overlader dem trygt til farmor og farfar mens vi sætter kursen mod Sverige og en weekend i tosomhedens tegn.

SUK hvor jeg glæder mig. Eller det gør vi begge. Det har været nogle hårde måneder, hvor det hele har skulle gå op i en højere enhed så der har ikke været meget tid til kærlighed, kys og lange snakke.

Vi tjekker ind på Falkenberg Strandbad i eftermiddag og bliver indtil søndag.

Ahhh – vi kan lige klare det. Forkælelse på højt plan <3

Dejlig weekend til jer derude!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festklar på budget