Eventyrlige Sverige!

Mandagsønsker

1 Feminin silketop / 2 Fint sengetøj med tern / 3 Skøn bamsejakke / 4 Smuk lang kjole / 5 Vidde fløjlsbukser / 6 Søde øreringe* / 7 Sød enkel kjole / 8 Inspirerende bog / 9 Fede sneakers (budget) / 10 Fedt sofabord / 11 Sød lille kurv / 12 Lækker Aiayu clutch / 13 Fed Ganni strik / 14 Flot maxikjole* / 15 Lækker weekendtaske / 16 Fineste hvide sofa / 17 Rå støvler

Back to work

Hverdagen begynder så småt i dag for mange landet over – her snupper ungerne dog lige endnu en ferieuge inden skolen starter næste mandag. Manden startede sidste uge, og jeg arbejder hjemmefra de fleste dage så det passer med ungerne.

I skrivende stund sidder jeg dog på en bænk i min søsters have, hvor Gro og kusine Emilie leger. Vi har lige en forlænget weekend på landet, og det er SKØNT!

Mandagsønskerne er fra i dag vendt tilbage efter ferien – måske nogle af jer (også) trænger til lidt inspiration både til boligen og klædeskabet? Jeg synes selv, at man ofte higer efter lidt nyt både i garderoben og derhjemme når sommerferien er slut.

Jeg drømmer om nyt sengetøj, friske blomster og inspirerende læsestof i soveværelset. Leder desuden også efter et nyt sofabord til stuen – dette er meget fint synes jeg. Jeg kan dog ikke rigtig blive enig med mig selv om, hvad stilen skal være.

Jeg sukker bl.a. også lidt efter nye lune strik til efteråret, en blød bamsejakke og fine fløjlsbukser. Og så står de pastelfarvede sneakers højt på ønskelisten – og de er billige!

Jaja drømme kan man jo altid!

God mandag <3

Pssst! Spar 26 % på Royal Copenhagen her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eventyrlige Sverige!