Søndagshilsen

Mandagsønsker

1 Fin gylden kjole / 2 Sødt prikket sengetøj / 3 Skøn vase / 4 Fint leo undertøj / 5 Lun plysjakke* / 6 Smuk body / 7 Feminin skjorte med flæse / 8 Sødt undertøj med blonder / 9 Smuk lysegul kjole / 10 Yndlings deo / 11 Fine rosa sneakers / 12 Cool jakke / 13 Fine viskestykker* / 14 Pænt luksus sofabord / 15 Fin og enkel lampe / 16 Fine lattefarvede sneakers / 17 Smuk kakaofarvet sengekappe / 18 Sød top i økologisk bomuld / 19 Rosa blomstret kjole / 20 Inspirerende madpakkebog

Ugens fine fristelser

Hej mandag – første af slagsen i august!

August – tænk sig at vi allerede er nået dertil i rækken. Det betyder, at vi har taget hul på sidste sommermåned af 2020 – og den starter smukt (og varmt) ud må man sige.

Og selvom de lover hedebølge denne uge, så bærer ugens mandagsønsker altså en liiiiille smule præg af efterår. Der har bl.a. sneget sig lidt sneakers ind – jeg kunne ikke bestemme mig for hvilken farve der var pænest –  dog er navnet på disse turtledove hvilket jeg godt kan lide, så måske det afgør det haha. Derudover er der et par lune jakker med på listen. Overgangs vel at mærke, but still. Er vi virkelig der nu?!

Denne uge sukker jeg særligt lidt efter noget fint undertøj. Noget jeg har forsømt i – ja siden jeg fik Harald i hvertfald – så det er vel på tide at opgradere lidt der 😉 Jeg synes dette sæt er så fint og feminint, og så har jeg noget med leopardprint ligesom jeg i noget tid har ønsket mig en body til at have indenunder en lys kjole eller skjorte f.eks.

Har også kastet min kærlighed på denne fine (og billige) skjorte samt et par kjoler denne uge. Denne gyldne skønhed vil passe fint ind i efteråret ligesom denne lysegule bare er så fin! Og med en grov strik over og et par rå støvler sat til, så bliver de hurtigt hverdagsagtige og mere anvendelige 🙂

Og så var der det med skolestart for ungerne næste uge og madpakker… Tror denne nye bog må hjem til samlingen. Øv hvor jeg hader madpakker – det indrømmer jeg altså gerne!

Må I få en skøn uge fyldt med solskin og dejlige ting – måske I endda er så heldige at have ferie <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshilsen