Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Fine øreringe* / 2 Sød top / 3 Cool sweat / 4 Statement sweat / 5 Fin vest* / 6 Skønne jeans / 7 Fede sneakers / 8 Pæn knage / 9 Sød nederdel / 10 Fine lange øreringe* / 11 Lækre proteinbarer* / 12 Pæn pude / 13 Luksus sandaler / 14 Spændende bog / 15 Sød sweat / 16 Cool heldragt (tilbud) / 17 Fed jakke / 18 Pæn cap / 19 Bløde sweatpants / 20 Inspirerende bog* / 21 Fine sneakers* / 22 Lækker sports bh (tilbud)/ 23 Feminin skjorte / 24 Fin scrunchy / 25 Cool nederdel

Uvidenhed, tomrum & fine fristelser

Kalenderen viser endnu engang mandag, og derfor er ugens mandagsønsker naturligvis klar til jer. Jeg ved godt, at der ikke er liv herinde udover de indlæg pt. men det skal nok komme. Har bare lige lidt om ørene <3

Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Jeg må indrømme, at jeg synes det har været lidt op af bakke, hvor tankerne har fået lov at fylde lidt mere end de plejer, og det har givet lidt dårligt humør, for meget sukkerindtag og for lidt søvn. Men sådan er det vist bare nogle gange i disse corona tider. Jeg synes ikke jeg har været ramt før som jeg har hørt andre har været – hvor det hele lige blive for meget – men lige denne weekend har jeg været lidt i kuldkælderen.

Søde mennesker tæt på os er blevet smittet, nogle af dem jeg holder allermest af er i isolation fordi de har været i nærkontakt og anden sygdom spiller også et puds. For lidt søvn, skidt kost og bare humøret generelt denne tid på måneden kombineret med usikkerhed om hvornår alt ting bliver bare nogenlunde normalt igen (jep mine hormoner spiller stadig et puds, selvom jeg ikke har menstruation), har været en dårlig kombi, og jeg håber lidt på at rejse mig fra den cocktail mandag…

Anyway, lad os se fremad og drømme om forår og fine sager. Det hjælper altid. Og igen, det er gratis at drømme og jeg elsker at have ting at ønske mig. Sidste uge forkælede jeg dog mig selv med et par fine sneakers – til mit forsvar, så skal jeg sælge nogle andre jeg har stående i skabet 😉 Jeg faldt pladask for dem da jeg så dem, og måtte eje dem. Det er en blå udgave af dem her, som jeg i øvrigt også synes er mega cool. Og måske de havde passet bedre til de ting jeg har i skabet. Det går hurtigt med dem, så du skal ikke vente for længe. De er lidt små i størrelsen bare til info 🙂 Og de ville passe så fint til denne nederdel jeg sukker lidt efter. Perfekt længde til mig, nu jeg ikke kan lide at vise knæ… Puma har også lavet nye sneakers* nu vi er ved det, og de har en super pasform. Elsker dem jeg har fra sidste år.

Bløde bluser og bukser kan man jo ikke få nok af i disse tider, og jeg synes der er kommet noget fint ud af dette samarbejde H&M har lavet med Yrsa Daley-Ward. Vild med de bæredygtige og fine sweats samt hoodies med skønne budskaber på! Og nu vi er ved blød bluser, så er nummer 15 ret skøn. Fås i flere farver.

Jeg vil også lige slå et slag for den cool heldragt fra Adidas. Den kunne jeg godt lige bo i her på hjemmearbejdspladsen haha – og der er 20-30% på alt Adidas lige her (også andre sportsbrands faktisk), hvorfor jeg også ønsker mig en ny sports bh og en hoodie (eller denne korte udgave måske)

Håber I får en dejlig uge – måske fyldt med en fastelavnsbolle eller to? Jeg har stadig tilgode at sætte tænderne i en. Mmm.

God mandag <3

Psssst! Jeg er blevet lidt afhængig af proteinbarer efter jeg lige prøver at smide de sidste kilo. Jeg er ikke ligeså hardcore som i foråret, så må have lidt lækkert. Er VILD med disse som er på tilbud lige nu* faktisk, og så vil jeg mega gerne smage denne variant*. Har I smagt den?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker