Kan man vende retur?

Det endelige punktum?

 

Annonce for Douglas Beauty

Sidst jeg tjekkede ind her på domænet, er næsten et år siden.

Vildt at tænke på. Det som engang fyldte så meget, og som var en ret stor del af mig engang, er pludselig visnet hen gået helt i hi. Og måske endda helt i stå. Tænk, at der var engang, hvor jeg en rum tid levede af at have bloggen her. Dog med lidt konsulentarbejde ved siden af i perioder – but still. Det er jeg faktisk lidt stolt over. At jeg kunne det. At de ord jeg formåede at skrive ned herinde, gav mening for nogle derude og havde betydning. At jeg kunne inspirere, glæde og motivere andre.
Det er rart at tænke på.

Og det er nok også i grunden derfor, at jeg ikke har kunne få mig selv til at lukke bloggen helt ned, selvom jeg ikke er aktiv. Det er alligevel en stor beslutning, selvom jeg blot er en lille fisk blandt efterhånden mange dygtige mennesker,
der driver virksomhed på den måde.

Og mens jeg tager tilløb til enten at lukke helt ned, eller måske komme lidt tilbage på hyggeplan i weekenderne af og til, så får I et bette indlæg med et par beauty sager jeg er blevet svært glad for her på det sidste. Jeg har jo aldrig været en dronning til make up haha, men efter jeg er begyndt at arbejde ude blandt andre mennesker, så har jeg oppet mig bare en lille smule…

Og nu vi er ved lidt inspiration, så jeg ved godt at flere af jer savner mandagsønskerne og efterspørger dem på Instagram. Og de var nu også hyggelige at lave. Måske jeg skulle overveje at tage dem op igen – det virker bare lidt hult hvis det er det eneste der figurerer herinde… Suk. Det er lidt svært.

Hvad siger i?

Jeg er for nylig blevet bekendt med det tyske beautyunivers Douglas Beauty, som nu har udvidet til Danmark.
De fører en del kendte brands og sælger både makeup, parfume, hårprodukter mv. Og da jeg skulle købe ny mascara – som så er den makeup jeg formår at bruge haha – kiggede jeg der forbi.

Som jeg  tidligere har fortalt herinde, er jeg svært glad for Lanômes Hypnôse Doll Eyes mascara, og har brugt den længe (den er iøvrigt på tilbud hos Douglas Beauty). Men så fik jeg anbefalet en ny mascara fra Mac af min veninde, som er lidt af en makeup-haj, og da jeg så at de havde den hos Douglas, slog jeg til.

Jeg ville nogle gange ønske jeg var vildt god til at lægge en naturlig og smuk hverdagsmakeup, men må bare sande at jeg simpelthen ikke formår det. Mascaraen har jeg taget til mig, neglelak ligeså (dog mest på fødderne i sandalsæson) og så læbepomader. Det er det det kan blive til – måske jeg lærer det når jeg bliver gammel?

Anyway, så kan jeg anbefale læbepomader med lidt farve i, hvis man som jeg ikke er så god til lipgloss eller rigtig læbestift. Jeg spiser det på no time! Jeg kan godt lide det lidt naturlige (surprise) look, og er svært glad for denne lidt nude læbepomade fra Isa Dora. Den giver et enkelt men alligevel lidt shiny look, og klumper ikke hvis man har lidt tørre læber. Læbepomaden findes i flere fine nuancer, så nu overvejer jeg om man skulle prøve en med lidt rosa skær – bare for at gå all in 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man vende retur?