HOLIDAY!

Klar parat DETOX start!

Juicekuren er sponsoreret IMG_0032

I dag tirsdag starter jeg en detoxkur. En detox bestående af en juicekur som varer 3 hele døgn. Længe har det stået på ønskelisten at afprøve denne form for udrensning samt give kroppen en ny start og komme i balance.

Jeg har valgt at detoxe de næste tre dage inden turen går til Paris på fredag. Dagene skal bruges på at komme helt ned i gear, gå nogle dejlige lange ture langs vandet og bare nyde roen og freden. Jeg slutter juicekuren torsdag aften og fredag vil i få min første anbefaling af juicekuren her på bloggen.

Jeg besluttede at nu var det nu. Min krop trænger i den grad til at komme ud af den onde sukkercirkel og jo mere jeg læste om detox desto mere blod på tanden efter at prøve en juicekur selv fik jeg. Da jeg ikke er den lykkelige ejer af en juicer og – hånden på hjertet – ikke lige kunne overskue at stå og presse frugt og grønt selv i den mængde der skal til faldt jeg over Unplugged Juice.

Unplugged Juice laver færdige juicer til formålet og det er skisme da smart! Vi lever i en travl hverdag, hvor vi gerne vil nå alt det vi skal og så er dette koncept guld værd. Man kan få juicekure fra 3 dage og helt op til 15 dage – så der er lidt for enhver type 🙂

Som Unplugged Juice selv siger er “Frugt- og grøntsagsjuice naturens ultimative fastfood og ren livseliksir for alle kroppens millioner af celler” så det måtte da være sådan en jeg skulle hoppe ud i og som sagt så gjort.

Unplugged Juice har været super søde at sponsorere en 3 dages frugt-og grøntsagsjuicekur til mig, som jeg har hentet hos to meget søde medarbejdere i Emdrup i går efter eksamen, som netop havde presset den ved min ankomst. De ser SÅ lækre ud og de var hele vægten i rygsækken på vej hjem til provinsen værd 😉
IMG_0033-1

Man skal dagligt drikke 6 x 1/2 liters juices med forskellig smag. Hver flaske har påtrykt navn og nummer, så selv en som jeg burde kunne finde ud af det 😉 Jeg har indtil videre drukket nr. 1+2 og de er virkelig lækre! Især nummer to som er Frisk Citrus var meget forfriskende. Jeg glæder mig til at smage resten.

De forskellige juices jeg har fået lyder således:

1. Betabooster.
Rødbeder, gulerødder, æble, lidt friskpresset ingefær
80 % grøntsager, 20 % frugt (390 kcal/flaske)

2. Frisk Citrus.
Grape, appelsin
100 % frugt (251 kcal/flaske)

3. Stimulerende.
Hvidkål, gulerødder, agurk, æble
85 % grøntsager, 15 % frugt (288 kcal/flaske)

4. Nærende og mættende.
Appelsiner, æble, sød kartoffel, gulerødder
28 % grøntsager, 72 % frugt (512 kcal/flaske)

5. Orangerod med hybenkraft
Gulerødder, hybenpulver
100 % grøntsager (324 kcal/flaske)

6. Livseleksir.
Rødbeder, squash, agurk, gulerødder, æble, lidt friskpresser ingefær
80 % grøntsager 20 % frugt (270 kcal/flaske)

Man kan også få en juicekur på rene grønsager (den har færre kalorier) hvis man mere er til det. Nogle tåler jo ikke frugtsyre.

Unplugged Juice anbefaler, at man for at optimere optagelsen af nærringstoffer, drikker  juicen langsomt. Man skal drikke de 6 stk. 500 ml. juice med 2 timers interval i løbet af dagen – dog den sidste 2 timer før sengetid.

For at undgå hovedpine er det vigtigt at drikke rigeligt med vand mellem hver juice og Unplugged Juice opfordrer til at man nedtoner sit aktivitetsniveau. Kroppen kan dermed bruge sine energiressourcer på udrensning  – dog vil mild motion som fx en gåtur bidrage til at øge blod- og lymfecirkulationen.

IMG_0037Jeg glæder mig helt vild til at komme igang og ser frem til at dele det hele med jer 🙂

Du kan bestille 3 dages frugt- og grønsagskuren lige her og læse mere om selve juicekuren her 🙂

Juicekuren er sponsoreret af Unplugged Juice

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Ej det lyder spændende! Det vil jeg gerne, når jeg selv en gang er færdig med at amme. Jeg tror min krop trænger til det. Jeg glæder mig til at læse en opfølgning 🙂

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Det er vildt spændende Signe! Og virkelig lækkert. Jeg har det så godt i min krop lige nu 🙂 Kan klart anbefales når du engang er færdig med amningen – hvis du bare spiser halvt så meget kage som jeg gjorde da jeg var på barsel – så trænger man til detox 😉

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLIDAY!