Landsdelen du ikke må misse

Friday facts

img_8712reklameny

Mangler du lidt ligegyldigt tidsfordriv her inden weekenden for alvor går igang (og påskeferien måske for nogle), så læs med herunder hvor du finder 10 lettere ligegyldige facts om undertegnede – nogle mere funny end andre 😉

Ellers så vil jeg ønske jer en SKØN fredag – hvad enten den står på e-numre i sofaen, øl i gaderne eller måske arbejde ♡

Here it goes

 1. Jeg kan ikke løfte mine ringefingre (på begge hænder) uden at løfte lillefingeren også. Det resulterer i, at når jeg tæller til fem på fingrene løfter jeg lillefingeren før ringefingeren til min mands store frustration #freak
 2. Overvejer jeg kraftigt om det snart er tid til endnu et lægetjek da det er lang tid siden (7-9-13) der er sket noget nyt 😉 Vi går næsten bare og venter på, hvad der nu skal dukke op… Indtil videre har jeg erfaret, at jeg har kun har 1 nyre men istedet 2 livmødre (eller havde de er jo opereret væk nu), en WUT eller et knækket ribben, hvilket gør pænt ondt når jeg sover på siden. Det kan ikke opereres så det bliver bedre siger de #damnyoubæresele, Skoliose som betyder at jeg bliver mere og mere skæv for hver dag der går #comeon – og selvfølgelig alt det løse. Sikke en sang der kunne skrives om mig 😉 #endnumerefreak
 3. Har jeg erfaret at hvis man tager til Rusland med flot blond hår og beslutter at farve sig selv kraftigt rødhåret, kan man godt risikere at se sin værtsfamilie græde hysterisk og snakke så hurtigt at man intet forstår – og det samme gør sig egentlig gældende for ens egen familie når man vender retur… #justsaying
 4. Har jeg en ting for Knoppers. Can’t help it!
 5. Har jeg løbet et marathon og fatter i dag ikke hvordan jeg kunne få mine små, korte og tykke stænger over målstregen. Drømmer om at gennemføre endnu et.
 6. Har jeg lige opdaget, at det i år er 20 år siden at jeg var på (den første udenlands) ferie i Calella med mine forældre og lillesøster. Bailando, bræk og kys i baggården… Oh yes og forargede forældre. Læs mere om den (sjove) tur i indlægget her. Jeg griner stadig 😉
 7. Hader jeg blæsevejr og gynger. Som i som i virkelig hader. Jeg kan blive panisk angst hvis jeg skal med offentlig transport i blæsevejr (men jeg kan jo ikke cykle alle steder hen…) eller få hjertebanken når ungerne gynger. Sidstnævnte er svært når man har to krudtugler som elsker fart…
 8. Har jeg altid hadet farven rød, gul og orange, hvorfor det skræmmer mig lidt ved tanken om at jeg drømmer om, at gå all in og lave en lækker Marrakech-agtig stemning på terrassen i gyldne nuancer. Se bare her.
 9. Har jeg så mange blodsprængninger på mine lår at Gro bekymret spurgte om jeg havde slået mig… Hmf! Måske man skulle overveje laser?
 10. Er jeg så konfliktsky at jeg netop har sagt undskyld til en voksen hundelufter på cykelstien, som ikke havde sin hund i snor hvilket resulterede i at jeg var ved at snuble over den… Men jeg undskyldte – for jeg kunne jo have kørt langsommere… Tag dig nu sammen Maria…
 11. Hov nu kom der lige et punkt 11 også…Et meget presserende punkt. Jeg leder nemlig efter en undskyldning til at klikke denne t -shirt hjem – mon det faktum, at der er 20% på den, er grund nok??

Indlægget indeholder reklamelinks 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

6 kommentarer

 • FruBoisen

  Jeg troede jeg var den eneste i hele verden! Min mand gør konstant grin med mig! Mine børn siger jeg er unormal! Jeg løfter nemlig min lillefinger før ringefingeren når jeg tæller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hurra – vi er flere! 😉 Mine børn griner af mig her fordi jeg ikke kan tælle ordenligt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg får også kriller af gynger. Ligesom jeg ikke kan lide at være på dybt vand. Eller gud forbyde det, blive løftet på!
  Det der med at det hele svajer og jeg ikke kan nå noget med fødderne gør mig sindsygt utilpas 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Åh ja det kan jeg også godt hoppe med på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Hvor sjovt det med lille og ringefingeren. Jeg er lige modsat – hvis jeg løfter min lillefinger følger ringefineren med, men jeg kan sagtens løfte ringefingeren uden at lille fingeren følger med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Ej hvor pudsigt – det er altså lidt sjovt med sådanne små ‘fejl’
   God påske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Landsdelen du ikke må misse