En snert af forår

Endelig kom solen

img_2773


W E E K E N D,  F R O S T  &  S O L


Endelig kom frosten og dermed solen og lyset. Vi trængte i den grad til en gang temperaturer under frysepunktet, som kunne rense luften – og heldigvis forsætter det lidt endnu. Jovist er det koldt, men så kan det da omsider være, at man kan bruge sit vinterovertøj som det er skabt til – og ikke til de her nærmest tidlige forårstemperaturer på en 10-11 grader. Det har været så smuk en dag i dag søndag og jeg har fået sol, lys og luft for fuld valuta! Jeg startede ud med at have Maria-tid små to timer i formiddags, hvor jeg gik langs vandet ned til byen og retur igen. En tur på godt 9 km. og det var SÅ eventyrligt smukt med solen ud over fjorden samt frost og rim på græs, træer og både. Jeg har sat mig for at bevæge mig noget mere i det nye år #januarkliché og det føltes så skønt at få nogle skridt i benene, og det giver mig samtidig så meget fornyet energi at være ude i den friske luft. img_2771Ganni støvler med 30% her

Efter frokost og to maskiner vasketøj mere, tvang jeg de 3 andre med ud at gå en lille tur også. Harald og Gro er blevet noget så dovne den sidste tid, og der skal noget overtalelse til. Tænk at det skulle være tilfældet – da de var mindre, var vi ALTID ude og gik ture flere gange om dagen. Ikke noget at sige til, at man har fået lidt sul på kroppen på sine gamle dage 😉 Men når de endelig er kommet ud, så stornyder de det. Så det er også et mål for 2018 – at bruge endnu mere tid udenfor sammen, så de slet ikke kan få nok af frisk luft og deres mor… hihi. Vi gik sammen alle fire ned til fjorden og tog et kig på broen de er ved at bygge (den I ser i bagrunden øverst på billedet med Harald og Gro) og så ned langs stranden og retur igen. At kaste sten i vandet er åbenbart noget der altid er sjovt, så det havde de naturligvis  en lille konkurrence med. Vi er virkelig kommet til det tidspunkt, hvor ALT er en konkurrence mellem dem. Åh Gud altså. Var man virkelig selv sådan?

Nu lader vi op til hverdagen igen hjemme i varmen, inden den i morgen står på nyt job for manden, som betyder at han er væk næsten hele uge, og at skolen igen starter op med en helt almindelig uge. Sidste uge var ungerne noget priviligerede først at starte om torsdagen.

Jeg håber at I har haft en dejlig søndag – mon I fik set mit indlæg i går med en masse forårsfristelser og en rabatkode til Ellos? Ellers finder I indlægget herimg_2720img_2753

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snert af forår