Syrener, kærlighed og fine kjoler

Pink, glimmer, blomster og royal begejstring

Jeg håber at I har haft en dejlig Pinse. Det har jeg selv med masser af dejlige ting, hvorfor jeg ikke har været så meget online og bloggen derfor har været lidt stille. Ugens Mandags ønsker udgik, men jeg lover at de er tilbage næste mandag – dejligt at I kan lide dem og savnede dem.

Vi havde en Pinse uden alt for mange planer som jeg før var inde på, men dagene fløj bare afsted på trods. Vejret har jo forsat været helt ubeskrivelig skønt – kun afbrudt af et voldsomt skybrud i lørdags – og det vejr gør altså bare et eller andet ved det hele. Alt er ligesom lidt lettere og mere positivt når solen skinner ik’? Folks smil smitter i hvetfald af på mig, og jeg er i hvertfald kæmpe fan! Vi nyder hvert sekund med sol, varme kinder og is ad libitum. Det skal dog lige siges at det ikke er så rart når man er ramt af voldsom hovedpine – men sådan må det være. Heldigvis tager sådan et anfald jo kun nogle dage, og det er til at holde ud når man kan høre glade børn i haven.

Herunder får I et par glimt fra den sidste uges tid. Nye blomster, en fantastisk glimmernederdel, lyserøde fødder, royal forelskelse og meget mere.

God onsdag <3

img_3394

^ Jeg har sukket efter denne nederdel siden jeg så den første gang. Nu er den endelig min. Jeg gjorde et kup på trendsales – krejler-Maria! Den har været udsolgt, men er nu kommet på lager igen. Den er så smuk i virkeligheden med sit skinnende guldglimmer. Se evt. en story med den på min Instagram.
img_3090

^Rosen Cream, en lyserød Forglemmigej og et Figentræ kom med hjem fra Ledreborg Livstilsmesse som jeg besøgte med min Gudmor.

18-03585811

Foto: All Over Press

^Pinsen bød på Royalt bryllup i England, og som den sucker for royale ting jeg jo er, sad jeg naturligvis klistret til skærmen. Dog lige 10 minutter for sent, fordi vi var i fuld gang med at tage billeder til en kampagne inden skybruddet satte ind. Jeg er VILD med Harry & Meghan – ej men altså. Så smukt et bryllup, og dejligt at se ham glad efter de hårde år han har haft. img_3018

^Og et af billederne der betød jeg kom for sent til brylluppet på skærmen, er dette. Åh jeg elsker det billede. Mini me <3 I kan se resten af billederne og det skønne tøj HERimg_3402

^Endnu en fantastisk royal begivenhed i Pinsen. Royal Run – åh hvor ville jeg gerne have løbet! Det havde også hele tiden været planen, men så blev det desværre ikke til noget. Total øv over det. Jeg har altid haft et crush på Kronprinsen – han er da en flot mand altså! Og så er han vores kommende Konge – jeg ELSKER vores Kronprinsefamilie <3 img_3323

^Hej jeg hedder Maria og jeg er Shangies-aholic! To nye par af yndlingssandalerne – så kan sommeren bare blive! Stor anbefaling herfra! ms186131418604_cyellow

^Har jeg de sidste par dage haft et lille crush på denne skønne gule sag… Er den ikke bare sommerlig? Elsker jo lange kjoler…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syrener, kærlighed og fine kjoler