Mandagsønsker - Birthday style

Lykkerus i haven

Blomsterglæde og i sandhed #pinkonsdag

I får ikke så meget tekst – jeg vil nøjes med at lade billederne tale for sig selv.

For se lige hvad der kan plukkes i min have lige nu. Der kommer flere og flere blomster år efter år, og jeg ELSKER det. Pæoner er ubetinget min yndlingsblomst, og med den varme og blæst vi har hvor jeg befinder mig geografisk, så er det NU de skal nydes, for lige om lidt er det slut. Jeg tror jeg må anlægget et nyt bed – jeg har simpelthen ikke plads til at plante flere, og Kim har nedlagt veto mod flere krukker haha.

Silkepæoner, pæoner, bonderoser og roser – er de ikke smukke? Husk at følge #mamamaruskashave på Instagram hvis du også elsker blomster.

Vasen er fra Louise Roeog spejlbordet snakkede jeg om i indlægget her, hvis du missede det.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker - Birthday style