Mandagsønsker

Mandagsønsker

1 Lækker strikvest / 2 Fin hue* / 3 Sød strik med flæse / 4 Sjovt julepynt / 5 Lækker skindnederdel / 6 Skøn strik / 7 Små parfumer* / 8 Sød skjorte med krave / 9 Pæne lange støvler / 10 Smuk julekugle i velour / 11 Fin glimmertop / 12 Smalla grå jeans / 13 Fin guirlande / 14 Bæredygtigt hårbånd / 15 Fin scrunchy i øko bomuld / 16 Fed beanie / 17 Fin neglelak / 18 Smuk adventsstage* / 19 Fin ring med sten* / 20 Fin sort pailletkjole  / 21 Fed barstol / 22 Smuk glimmerkjole /23 Fint undertøj / 24 Plantebasseret håndsprit*  

Restriktioner, hyggedag & en snert af jul

Sidste omgang mandagsønsker i oktober er vi nået frem til. Ret vildt – endnu en måned er allerede fløjet forbi! Det er som om, at selvom verden rundt omkring os desværre er gået lidt i stå grundet Covid-19, så forsvinder tiden ufatteligt hurtigt på trods. Det er ofte svært at følge med både for store og små, og med nu endnu flere restriktioner, er det med at trække vejret dybt ned i maven, og få det bedste ud af situationen – der er ikke så meget andet at gøre.

Faktum er, at vi er nødt til at stå sammen hvis vi skal af med den pandemi.

Sidste uge var en sindsyg travl men virkelig skøn uge. Som jeg skrev om sidste mandag, havde vi tirsdag en firma hyggedag, og det var helt eventyrligt dejligt at lave noget sammen udenfor kontoret – og at føle sig lidt i live igen selvom det næsten føltes sådan lidt halv-ulovligt at være ude i samfundet igen haha. Først var vi inde og male keramik i Creative Space (mega mega hyggeligt) hvorefter vi gik på d’Angletere og nød et glas køligt hvidvin samt snacks, inden vi skulle nedenunder i Amazing Space og have en ansigtsbehandling. Det var som at være i himlen – virkelig virkelig god behandling. Suk – kunne godt igen 😉 Føler mig meget heldig!

Ellers bød ugen på de første hyacinter – så ved man at julen nærmer sig – og krydret med et par skum-nissemænd, marcipan snebolde og julefilm, så var det helt perfekt. Jeg eeeeeelsker jul!

Ugens fristelser

Men nu til det, indlægget jo egentlig handler om. Ugens mandagsønsker. Og må nok indrømme at de har liiiiiid jul over sig (endnu engang).

Glimmer 0g pynt – det er to ting man aldrig skal gå ned på i mine øjne haha. Selvom der ikke er udsigt til noget særlig festlig festivitas, er jeg lidt lun på både nummer 20 og 22 – 20 kommer jeg dog aldrig i da den er lårkort, men ret så pæn. Så skal jeg virkelig skære ned på det juleskum hvis det skal ske 😉 Toppen bag nummer 11 kunne man jo godt bruge til jeans, så det var måske en bedre løsning…

Ellers så er strikvesten her højt på ønskelisten – den ville være skøn til alle mine jeans (måske også disse med sten jeg kom til at købe i lørdags…), ligesom de to andre strik også er ret fine. Jeg overvejer også om jeg skulle give mig i kast med en nederdel, selvom jeg er og bliver en buksepige – men det er så fint til strik. Og lækker strik har vi jo en del af inde på arbejdet haha. Det ser så fint ud med nederdel til andre synes jeg – mig selv – not so much.

Jeg ønsker mig faktisk det hele – godt det snart er jul…

Rigtig god uge til jer – pas på jer selv og hinanden <3

Pssst! Se lige denne cool t-shirt hvis du også er en julgris…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker